O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 30 Tem 2015 #1 Hayırlı üretimler arkadaşlar.Bu gün öğrendim kuşpazarı kapanacakmış.Esnafa zarar veriyor gerekçesiyle doğrumudur bilgisi olan var mı?
Hayırlı üretimler arkadaşlar.Bu gün öğrendim kuşpazarı kapanacakmış.Esnafa zarar veriyor gerekçesiyle doğrumudur bilgisi olan var mı?
M Mehmet_YILMAZ Yeni Üyemiz Katılım 29 Tem 2015 Mesajlar 3 Adı Mehmet Soyadı Yılmaz 30 Tem 2015 #2 Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı: Hayırlı üretimler arkadaşlar.Bu gün öğrendim kuşpazarı kapanacakmış.Esnafa zarar veriyor gerekçesiyle doğrumudur bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hocam, Ankara kuş pazarı nerede?
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı: Hayırlı üretimler arkadaşlar.Bu gün öğrendim kuşpazarı kapanacakmış.Esnafa zarar veriyor gerekçesiyle doğrumudur bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hocam, Ankara kuş pazarı nerede?
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 30 Tem 2015 #3 Mehmet_YILMAZ' Alıntı: Hocam, Ankara kuş pazarı nerede? Genişletmek için tıkla ... Pazar günleri iskitlerde kurulur.
Mehmet_YILMAZ' Alıntı: Hocam, Ankara kuş pazarı nerede? Genişletmek için tıkla ... Pazar günleri iskitlerde kurulur.
M M. Necib Karabulut Üyemiz Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 52 Konum Ankara/Pursaklar Adı Muhammed Necib Soyadı Karabulut 2 Ağu 2015 #4 İnşaallah kapanmaz çok faydalı bir yer bizler için hem oraya gidenlerin çoğu gezmek için falan gidiyor . Arada zabıta sorun çıkartıyordu yukarıdaki petrol ofisinin yanında kuruluyordu bu yüzden ama hiç kapanması diye biliyorum. crying
İnşaallah kapanmaz çok faydalı bir yer bizler için hem oraya gidenlerin çoğu gezmek için falan gidiyor . Arada zabıta sorun çıkartıyordu yukarıdaki petrol ofisinin yanında kuruluyordu bu yüzden ama hiç kapanması diye biliyorum. crying
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 2 Ağu 2015 #5 Haber yok bu gün acildimi bilmiyorum bi çok yerde bulamadigimi pazardan ediniyodum hem bi çok şeyi ucuza alma imkanı buluyoduk inşallah kapanmaz
Haber yok bu gün acildimi bilmiyorum bi çok yerde bulamadigimi pazardan ediniyodum hem bi çok şeyi ucuza alma imkanı buluyoduk inşallah kapanmaz
G Gökhan YILDIZLI Uzman Üyemiz Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 1,998 Konum ANKARA Adı Gökhan Soyadı YILDIZ 3 Ağu 2015 #6 Onur kardeşim kapanma falan yokmuş dünde açılmış ben ilk ağızdan öğrendim bunu