Ankara'da Pakistan veya yerli muhabbet kuşu nereden bulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Herkese merhaba, Ankara' da ulusta pakistan satan yerler biliyorum ama petshoplara ve ozellikle ulus haline yeminli oldugum icin mumkun mertebe ureticiden almak istiyorum.  Ama hic bi sekilde bulamazsam mecbur petshoptan alicam...
Size sorum, Ankara da pakistan veya yerli uretim yapan ureticiler ve satan petshoplar?

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Ankarada bir çok üretici var.Pakistan kuşu ve bu tip ithal kuşları alıpta talebi lütfen arttırmayın.İthal kuşlara olan talep yerli üreticimize darbe vuruyor.Lütfen bu konuda milliyetçi davranalım...

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Murat TÜRK' Alıntı:
Ankarada bir çok üretici var.Pakistan kuşu ve bu tip ithal kuşları alıpta talebi lütfen arttırmayın.İthal kuşlara olan talep yerli üreticimize darbe vuruyor.Lütfen bu konuda milliyetçi davranalım...
+100000000000000000

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yerli varken pakistanı ne yapcanız.Arasında o kadar fazla bir fiyat yok. 5 lra fazla verin yerli alın.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Murat TÜRK' Alıntı:

sadık 33

Üyemiz
Adı
SADIK
Soyadı
DİLSİZ
yerli kuş var iken pakistan singapur kuşları alınırmı bunlara verecegin parana yazık.yerli gibi dayanıklı olmazlar.

gangster92

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Dalbudak
ben de aynı şekilde bu iki kuş türünü arıyorum ayrıca senegal papağanı da bakıyorum. pakistan papağanı zaten yıllardır ülkemizde doğal hayatta yaşayan bir tür. yalnız fiyatları ulusta  ne kadardır ve en önemlisi yavru bulunabilirmi bilmiyorum. ben de merak etmekteyim. burda bir petshopta görmüştüm (bahçelievler) 170 tl dedi.    Keşke üreticisi olsa da ondan alabilsek...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Murat TÜRK' Alıntı:
çok güzel açıklamış pakistan  türünü almayın siz 10 tl kuş alıyorsunuz biz üreticiler 10 tl kuşun yemi vitamini mamasını bile karşılamıyor ondan sonra 10 gün sonra kuşlar telef yerli kuştan şaşmayın üreticiden damızlık altı yavru alın 6 ayda üretime geçer...

sancos

Üyemiz
Web sitesi
www.papaganlar.com
Adı
Serdar
Soyadı
Suskun
Ben Muhabbet kuşu beslemeye 2 ay önce besledim. Uzun süre amazon papağanları besledim. Kızımın rahatsız olabileceği için papağanları satmak zorunda kaldım ama yerli üreticiden 2 çift muhabbet kuşu aldım. Gerek bir çok renk varyetesi gerekse sağlık sorunu ve alışmama sorunu yaşamadıkları için YERLİ kuşları her zaman tavsiye ederim...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ ÖYLE BİR BAŞLIK ATIYOR SONRADA KONUNA SAHİP ÇIKMIYORSUN BİZİM SİTEDE PAKISTAN KUŞU FALAN BULAMAZSIN HEDİYE DAĞITSALAR KIMSE KAPISINDAN İÇERİ KOYMAZ BAK SİTEYİ TALIP ET RES GÖR ONA GÖRE KONU AÇ  VE KONUNA SAHİP ÇIK  SİZLERİ SEVİYORUZ ÇOK DİRENDİM YAZMAYAYIM DİYE AMA BİRİLERİNİNDE GERÇEKLERİ BİLMEYENLERE BELİRTMESİ ADINA DURAMADIM SLM

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Dişi muhabbet kuşum ağır hasta olduğu için günlerdir onunla ilgilenmekten foruma giremedim. Bugün ne yazık ki kaybettim elimde can verdi. Konuya bakmak için bi girdim demediğinizi bırakmamışsınız teşekkür ederim... Ben ne üreticilere balta vurmak için ne parası daha az olduğu için sordum bu soruları. Ben kuşa verdiğim paraya acımam bunu bilen bilir. Ayrıca ben belki nasıl ki ingiliz veya jumbo gibi özel ırklarla ilgilenenler varsa belki bu türü de özel olarak ilgisi olup üretimini yapan birisi vardır diye bi sorayım sormaktan ne zarar gelir dedim o kadar.
Zaten mesajımı dikkatli okursanız pakistan VEYA YERLİ demiştim. Eş aradığım erkek muhabbet kuşumun özel bir durumu var ayakları sakat ve zaten yapılı bir kuş değil. Eşinin ondan küçük olmasını bu sebepten istedim. Pakistanı da küçücük oldukları için sordum tek amacım bu.
Beni bi vatan haini ilan etmediğiniz kalmış teşekkür ederim yani. Ayrıca o "mesaj yazmışsın konuna sahip çıkmamışsın" gibi bi şeyler yazan kişiye de selam olsun... insanların nelerle uğraştığını bilip bilmeden burdan atıp tutmak ne kolay demi... Benim kaç gündür kuşumu yaşatabilmek için neler çektiğimi biliyor musun sen acaba?

Beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız. Karşınızdaki kişi sizin kadar bilgili de olmayabilir ayrıca güzel ve ZARİF Bİ ŞEKİLDE açıklamak varken hepiniz üstüme çullanmışsınız. Çok ayıp üstelik ben bir bayanım.
MUhabbet kuşlarına ilgim olduğu ve bi şeyler öğrenmek istediğim için burdayım sizin yaptığınıza bakın.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Dişi muhabbet kuşum ağır hasta olduğu için günlerdir onunla ilgilenmekten foruma giremedim. Bugün ne yazık ki kaybettim elimde can verdi. Konuya bakmak için bi girdim demediğinizi bırakmamışsınız teşekkür ederim... Ben ne üreticilere balta vurmak için ne parası daha az olduğu için sordum bu soruları. Ben kuşa verdiğim paraya acımam bunu bilen bilir. Ayrıca ben belki nasıl ki ingiliz veya jumbo gibi özel ırklarla ilgilenenler varsa belki bu türü de özel olarak ilgisi olup üretimini yapan birisi vardır diye bi sorayım sormaktan ne zarar gelir dedim o kadar.
Zaten mesajımı dikkatli okursanız pakistan VEYA YERLİ demiştim. Eş aradığım erkek muhabbet kuşumun özel bir durumu var ayakları sakat ve zaten yapılı bir kuş değil. Eşinin ondan küçük olmasını bu sebepten istedim. Pakistanı da küçücük oldukları için sordum tek amacım bu.
Beni bi vatan haini ilan etmediğiniz kalmış teşekkür ederim yani. Ayrıca o "mesaj yazmışsın konuna sahip çıkmamışsın" gibi bi şeyler yazan kişiye de selam olsun... insanların nelerle uğraştığını bilip bilmeden burdan atıp tutmak ne kolay demi... Benim kaç gündür kuşumu yaşatabilmek için neler çektiğimi biliyor musun sen acaba?

Beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız. Karşınızdaki kişi sizin kadar bilgili de olmayabilir ayrıca güzel ve ZARİF Bİ ŞEKİLDE açıklamak varken hepiniz üstüme çullanmışsınız. Çok ayıp üstelik ben bir bayanım.
MUhabbet kuşlarına ilgim olduğu ve bi şeyler öğrenmek istediğim için burdayım sizin yaptığınıza bakın.
+1

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Ethem desteğin için teşekkür ederim...
evet yerli üretimi desteklemek lazım herkes doğru diyor ama senin amacın farklı sert çıkmamak lazım .. Sana cidden öyle bi kuş lazımsa yapabilecek birşey yok..

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
GÖKÇEN HANIMA KATILIYORUM. BU SİTEDE BİRİLERİ KONU AÇIYOR MESELA GEÇEN GÜN BİRİSİ KUŞUM ELİMİ ISIRDI GİBİ SORU SORMUŞTU SAOLSUN ARKADAŞLAR ABİLER BİZ HAYDAR DÜMEN DEĞİLİZ YADA  MAYDANOZUN NE ZARAR VAR HEMENDE BAŞIMIZA PROFÖSÖR OLUYORLAR GİBİ CEVAPLAR VERMİŞLER. BİZDE 1 ÇİFT YERLİ MUHABBET YADA 1 TANE YERLİ KUŞ OLABİLR. SİZDEDE 100 ÇİFT OLABİLİR . SONUÇTA BİZ PARA KAZANMIYORUZ . SİZLER BAZEN ÇOK YANLIŞ CEVAPLAR VEREBİLİYOSUNUZ.  icon_naughty

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SEN SAĞOL EĞER KUŞUNUZU YAŞATMAK İSTİYORSANIZ BURADAN HER ŞEKİLDE MÜDEHALEYE HAZIR BİR ÇOK İNSAN VAR VE SİZ BU ŞEKİLDE HİÇBİR KONU AÇMAMIŞSINIZ EĞER BEN VEYA BİR BAŞKA ARKADAŞLAR SERT YAPMAZSAK NELER ÇEKTİĞİMİZİ PEKİ SİZLER BİLEBİLİYORMUSUNUZ KAÇ TELOFON KAÇ ÖZEL MESAJ BİR ANLATSAK BU CEPHENİN ÖNYUZU BİRDE ARKA YUZUNU BİR BİLSENİZ HEMDE KENDİ ADIMA YAZDIKLARIMDAN KIRILDI İSENİZ BEN SİZDEN BUYUK OLARAK  ÖZÜR DİLERİM SİZLERİ SEVİYORUZ  SLM BU SİTEDE HERKES BİRBİRİNİ TANIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...