Yavuz Oymak
Yeni Üyemiz
İyi akşamlar Ulustaki kuş hali diye tabir edilen leş mekanın kokusundan bile içeri girilemeyecek olması rağmen bizimkiler gitmişler kuş almışlar show jumbo diye eve bi getirdiler hayvanın kanadının uzun tüyleri ve kuyruğu yok hayvanda hiçte show jumbo felan değil. Aradık adamı kartınıda almışlar, Getir değiştiririz kuştan bol ne var felan deyince ayarım kaçtı gittim 100 liralık kuş ne uzatıyosun falan dedi bu kuş show u bırak juımbo bile değil jumbo kırığı dedim ben 14 yıldır burdayım jumbo bu kuş dedi biraz birşeyler bildiğimi gösterince bize toptan geliyor biz satıyoruz yavruyu biz almıyoruz alırken ona göre seçseydin felan demesinmi! sadaka verir gibi al paranı dedi senden para isteyen mi oldu dedim ortağı geldi ya birader paranı veriyor daha ne uzatıyosun felan deyince birşey demekte istemedim zaten ben 100 sene kalsam almam ordan birşey. paramızla rezil oluyoruz bu gibi lanet yerlerde
sözün özüne gelirsek ankarada GÖREREK alacağım 1.el üretimhanesi olan olur hobi amaçlı evinde besleyeni olur Show Erkek Yavru Kuş arıyorum Az çok anlıyorum bu işlerden 2011 de jumbolarım ölünce bırakmıştım beslemeyi, Ailem için alacağım.fiyatta uçmamak kaydıyla abilerim kardeşlerim bana bir numara bırakırsa yada kuşun resmini atarsa daha iyi olur ona göre dönerim keçiörende ikamet ediyorum Bu güzel forumda emeği geçen herkesede ayrıca teşekkür ediyorum güzel bir forum olmuş 3-4 gündür takip ediyorum
sözün özüne gelirsek ankarada GÖREREK alacağım 1.el üretimhanesi olan olur hobi amaçlı evinde besleyeni olur Show Erkek Yavru Kuş arıyorum Az çok anlıyorum bu işlerden 2011 de jumbolarım ölünce bırakmıştım beslemeyi, Ailem için alacağım.fiyatta uçmamak kaydıyla abilerim kardeşlerim bana bir numara bırakırsa yada kuşun resmini atarsa daha iyi olur ona göre dönerim keçiörende ikamet ediyorum Bu güzel forumda emeği geçen herkesede ayrıca teşekkür ediyorum güzel bir forum olmuş 3-4 gündür takip ediyorum