Ankarada Show Jumbo Yavru muhabbet kuşu arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yavuz Oymak

Yeni Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
Oymak
İyi akşamlar Ulustaki kuş hali diye tabir edilen leş mekanın kokusundan bile içeri girilemeyecek olması rağmen bizimkiler gitmişler kuş almışlar show jumbo diye eve bi getirdiler hayvanın kanadının uzun tüyleri ve kuyruğu yok hayvanda hiçte show jumbo felan değil. Aradık adamı kartınıda almışlar, Getir değiştiririz kuştan bol ne var felan deyince ayarım kaçtı gittim 100 liralık kuş ne uzatıyosun falan dedi bu kuş show u bırak juımbo bile değil jumbo kırığı dedim ben 14 yıldır burdayım jumbo bu kuş dedi biraz birşeyler bildiğimi gösterince bize toptan geliyor biz satıyoruz yavruyu biz almıyoruz alırken ona göre seçseydin felan demesinmi! sadaka verir gibi al paranı dedi senden para isteyen mi oldu dedim ortağı geldi ya birader paranı veriyor daha ne uzatıyosun felan deyince birşey demekte istemedim zaten ben 100 sene kalsam almam ordan birşey. paramızla rezil oluyoruz bu gibi lanet yerlerde

sözün özüne gelirsek ankarada GÖREREK alacağım 1.el üretimhanesi olan olur hobi amaçlı evinde besleyeni olur Show Erkek Yavru Kuş arıyorum Az çok anlıyorum bu işlerden 2011 de jumbolarım ölünce bırakmıştım beslemeyi, Ailem için alacağım.fiyatta uçmamak kaydıyla abilerim kardeşlerim bana bir numara bırakırsa yada kuşun resmini atarsa daha iyi olur ona göre dönerim keçiörende ikamet ediyorum Bu güzel forumda emeği geçen herkesede ayrıca teşekkür ediyorum güzel bir forum olmuş 3-4 gündür takip ediyorum

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Aramıza hoş geldiniz keçiörende Emre çağlayanı bulabilirsiniz size yakın olduğu için yoksa Ankarada show işi yapan çok arkadaşımız var.

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Talihsiz bi olay yasamissiniz malesef etraf tuccarlarla dolu en iyisini yapiyorsunuz ureticilerden almakla gidip gorun istediginizi secersiniz . Duzgun saygin ureticilerimiz var yardimci olucaklardir muhakkak simdiden hayirli olsun.

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
ÖZCAN DUMAN İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ. ADAM GİBİ ADAMDIR. KUŞLARIDA OLDUKÇA SAĞLIKLI VE KALİTELİ MAŞALLAH. SATIŞ KISMINDA İLANI VAR BUGÜN

Yavuz Oymak

Yeni Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
Oymak
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz keçiörende Emre çağlayanı bulabilirsiniz size yakın olduğu için yoksa Ankarada show işi yapan çok arkadaşımız var.
teşekkür ederim hoşbuldum. forumda bir konusunu göremedim bahsettiğiniz kişinin,

Yavuz Oymak

Yeni Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
Oymak
Ahmet ERDAL' Alıntı:
ÖZCAN DUMAN İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ. ADAM GİBİ ADAMDIR. KUŞLARIDA OLDUKÇA SAĞLIKLI VE KALİTELİ MAŞALLAH. SATIŞ KISMINDA İLANI VAR BUGÜN
Ahmet Bey teşekkür ederim öneriniz için ilk görüşmemi zaten onunla yaptım az önce telefonda elinde sadece 1-2 yeşil yavru olduğunu diğer yavrularının satıldığını söyledi, araştırma aşamasındayım zaten konusundaki bir gri yavrudada baya bir gözümüz kaldı ama hayırlısı olsun artık :) tavsiye edebileceğiniz başkası varsa yardımı olur bana.

Yavuz Oymak

Yeni Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
Oymak
Ahmed DEMİR' Alıntı:
Talihsiz bi olay yasamissiniz malesef etraf tuccarlarla dolu en iyisini yapiyorsunuz ureticilerden almakla gidip gorun istediginizi secersiniz . Duzgun saygin ureticilerimiz var yardimci olucaklardir muhakkak simdiden hayirli olsun.
Ahmet bey bu ulus kuş pazarı esnafının tamamınıda kapsamak istemiyorum ama geneli para için yapılan herşey mübahtır düşüncesi ile hareket ediyor araştırıyoruz bakalım 2-3 kişi ile görüştüm  pek bir dişe dokunur birşey bulamadık daha ama hayırlısı.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ahmet ERDAL' Alıntı:
Abi teşekkür ederim...Allah razı olsun..

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Özcan beyi tavsiye ederim kuslari hem guzeldir hem cok bakimlidir
Abi teşekkür ederim..konuştuk gri yavru istiyor arkadaş, Şu an elimde gri yavru yok..

Yavuz Oymak

Yeni Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
Oymak
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Özcan beyi tavsiye ederim kuslari hem guzeldir hem cok bakimlidir
tavsiyeniz için teşekkürler.kendisiyle görüştük bir çok kuş satılmış  gri bir kuşunu beğendikte hatta satılmış, başka bir kuşu beğendik kendime ayırdım dedi. Bende GRI VE MAVI renk ve parçasız kuş arıyorum  kısmet artık halada arıyorum, dişe dokunur bir şey halada bulamadım pek umduğumuda bulamadım desem forumda yeridir. ama öneriniz için teşekkürler.

ilanım hala günceldir bu arada

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Yavuz bey fatih cevik ilan vermis tavsiye ederim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yavuz Oymak

Yeni Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
Oymak
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Yavuz bey fatih cevik ilan vermis tavsiye ederim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onur bey her zaman gösterdiğiniz yardımcı tavır için çok teşekkür ederim, Keza Ahmed Demir'ede çok teşekkürler harici kimseden forumda destek görmedim diyebilirim, Burasıda sıradan bir petshoptan farksız işine gelirse alcılar meraklısıysa verir 200 yerine 300 alır gibi bir izlenim bıraktı bana iyi kuşu satmam kendime ayırırım elerim işime yaramyacak kuşu pahalıya satar geçerim 400lira'dan aşşağı bende kuş yok altı bir fiyat düşünüyorsan hiç zahmet etme buraya kadar gelmeye gibi uslüpsuz kişilerle muhattab oldum. bu 2 kişi haricinde fazla esnaf ağızla kişilerle denk geldim belkide velhasılkelam

KUŞ FORUM DIŞINDAN  ALINDI KONU KAPANABİLİR !

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Hayırlı olsun Güle güle besleyin.
Anlattığınız tavırlar benim de dikkatimi çekti son zamanlarda, sanırım bu tavırla iyi üretici tripleri prim yapıyor. Ya da böyle davranarak benim  kuşum değerli her türlü piyasası var ister al ister alma ben her şekil satarim diyerek alıcının aklını celmeye çalışılıyor. Yardım bulamamaniza  üzüldüm açıkçası. Onur bey sağolsun beni tavsiye etmiş mesajı gördüm ama istanbulda olduğum için size ters olabilir diye yazmadım.

kuş ararken yardimci olamadık inşallah bakim besleme konusunda ileride bi faydamiz dokunur yine de forumdan uzak kalmayın :)

Güle güle besleyin

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Yavuz OYMAK' Alıntı:
Onur bey her zaman gösterdiğiniz yardımcı tavır için çok teşekkür ederim, Keza Ahmed Demir'ede çok teşekkürler harici kimseden forumda destek görmedim diyebilirim, Burasıda sıradan bir petshoptan farksız işine gelirse alcılar meraklısıysa verir 200 yerine 300 alır gibi bir izlenim bıraktı bana iyi kuşu satmam kendime ayırırım elerim işime yaramyacak kuşu pahalıya satar geçerim 400lira'dan aşşağı bende kuş yok altı bir fiyat düşünüyorsan hiç zahmet etme buraya kadar gelmeye gibi uslüpsuz kişilerle muhattab oldum. bu 2 kişi haricinde fazla esnaf ağızla kişilerle denk geldim belkide velhasılkelam

KUŞ FORUM DIŞINDAN  ALINDI KONU KAPANABİLİR !
Yavuz Bey;
Forumda bir sürü konu ve ilan açılıyor.. Herkes her konuya cevap veremeyebilir. Petshop sahibi bir sürü üyemizde var..
Bütün petshoplar kötümü..
Burda ilan verip kuş arıyorum demek kadar tuhaf bir durum yok..
Ben şahsen benim kuşum var gel demem...
Kuş arayan kişi gerçekten arar..Oturduğu yerden beklemez..
Sağolsun bazı arkadaşlar ismimi veriyor iyi niyetle..
Bu elimde olan bütün kuşları en ucuz fiyata emrinize sunacağım anlamınamı geliyor..
Kendime ayırdım demek bizim camiamızda gayet normal bir sözdür...Çünkü biz elimizdeki kuşları yarışmalar için üretiyoruz...
Biz ticaret için yapmıyoruz bu hobiyi..
Zevk için yapıyoruz..
Zevk için yaptığım içinde en iyisi en güzeli olsun istiyorum..
20 milyar harcadığım kuşlara yada yavrularına kıyamamak tuhaf olmasa gerek..En son sıddık yamaçtan aldığım kuşlara 6 milyar verdim..
Tanesi 1250 TL olan kuşun yavrusunu size kaça vermemi beklersiniz...

Daha çok şey yazarım ama gerek yok..İnsanlar burda size yardımcı olmak için uğraştı sizse karşılığında forumumuzu kötülediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...