spectacular_iey
Uzman Üyemiz
herkesin yazdıgına ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama çok zaman alcak
) genel bir iki birşey deyim.. Öncelikle buraya yazan kendini tanıtan arkadaşlara teşekkür ederim. ben bu sayfada ankaradan üretici nerdeyse yok sanıyordum
) ama git gide çıkıyor herkes.. Lütfen bu sayfayı kalıcı hale getirelim. Ankara sayfası olsun bi nevi .. İlerde tanışmalar , alışverişler yardımlar da artacaktır inşallah..
@Serkan ERKAN yok unutmadık seni hocam
))
@Ersin Aksar hayırlı üretimler abi , kuşlarının yavruları resimlerden de olsa görme fırsatım oldu güzel yavru veriyorlar .. Devamını dilerim ..
@Erdal Demirtaş , abi senin üretimhane var sanırım 50 çift ingiliz çek kuşlar gayet iyi , hayırlı üretimler dilerim
Ayrıca güzel abilerim kardeşlerim üretimhane ve hobihanelerinizin resimlerini görmek de bizleri mutlu eder
@Serkan ERKAN yok unutmadık seni hocam
@Ersin Aksar hayırlı üretimler abi , kuşlarının yavruları resimlerden de olsa görme fırsatım oldu güzel yavru veriyorlar .. Devamını dilerim ..
@Erdal Demirtaş , abi senin üretimhane var sanırım 50 çift ingiliz çek kuşlar gayet iyi , hayırlı üretimler dilerim
Ayrıca güzel abilerim kardeşlerim üretimhane ve hobihanelerinizin resimlerini görmek de bizleri mutlu eder