ANKARAda üretici ve hobi olarak muhabbetkuşu besleyenler kimler ?

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
herkesin yazdıgına ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama çok zaman alcak :)) genel bir iki birşey deyim.. Öncelikle buraya yazan kendini tanıtan arkadaşlara teşekkür ederim. ben bu sayfada ankaradan üretici nerdeyse yok sanıyordum :)) ama git gide çıkıyor herkes.. Lütfen bu sayfayı kalıcı hale getirelim. Ankara sayfası olsun bi nevi .. İlerde tanışmalar , alışverişler yardımlar da artacaktır inşallah..

@Serkan ERKAN yok unutmadık seni hocam :)))

@Ersin Aksar hayırlı üretimler abi , kuşlarının yavruları resimlerden de olsa görme fırsatım oldu güzel yavru veriyorlar .. Devamını dilerim ..

@Erdal Demirtaş , abi senin üretimhane var sanırım 50 çift ingiliz çek kuşlar gayet iyi , hayırlı üretimler dilerim

Ayrıca güzel abilerim kardeşlerim üretimhane ve hobihanelerinizin resimlerini görmek de bizleri mutlu eder :)

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
eyvallah Ethem kardeşim herzaman her konuda yanınızdayım ve destekçinizim..elimden gelen her konuda yardımcı olmaya çalışırım tüm Ankaralı hemşerilerime..

saygılarımla..

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
ne demek etem bey kardeşim ben de buna benzer mersinde bir platform hazırladım yavaş yavaş buluşup görüşüyoruz

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Levent ULUCA' Alıntı:
ne demek etem bey kardeşim ben de buna benzer mersinde bir platform hazırladım yavaş yavaş buluşup görüşüyoruz
çok güzel abi inşallah kopmazsınız dostlugunuz daim olur :) bende onu amaçladım ama bakalım bu platformda kim ne kadar destekliycek sırtlıycak bu işi hayallerim güzel yapılmıycak şeyler değil ama bakalım :))

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Allahın izniyel bayram veya bayramdan bir organızasyon yapar hep birlikte oluruz bu tanışma faslını bir mangalla kutlaya biliriz bence içimizde evli kişiler varsa eşlerini ve cocuklarınıda getirir burda hem biz tanışırız hemde eş ve cocuklarımız böylelikle ankarda bir aile oluruz sizce iyimi bu fikir.

faustt

Üyemiz
Adı
erdal
Soyadı
demirtaş
50 çiftim yok yanlıs anlasılmasın 50 kusur adet muhabbetkusum var evimde bir odam kuslara ait. ben sabit çift degil degilde degişik kuslardan yavru almayı sevdigim için ve kusları dinlendirerek eşe attıgım için adet söylemiştim :)

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
H.İbrahim ERBİLEN.' Alıntı:
kuş alışverişi takas gibi sorunlardada birbirimize yardımcı olabilriz bu sayede güzel fikir :)
aynen dayanışma ile güzel şeyler olur :) ama bu platformda düzenli bulunmayı adet haline getirmek lazım :) bu gidişle olcak gibi bu dediklerimiz :))

E.Karaman

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARAMAN
çayyolu yerli 1 çift. tamamen hobi :)  aralıktan bu yana sabırla bekliyorum. artık yumurtalar gelse de dibine vursam diye :)

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
selamınaleyküm bende ankara keçiörendeyim hobi amaçlı evımde uretım yapıyorum,toplamda 17 adet muhabbet kuşum var çek dedıgımız cınsten kuşlarım 3 çift eş tutmuş dıger kalan 11 kuş 3 erkek 8 dişi olmak uzere salmada beklıyorlar kuşlarım 4-5 aylık cıvarındalar gözum gıbı bakıyorum onlara hobi amaçlı üretim yapıyorum yavruları cıkıp eş tuttugunda elbette satacagım binadan şikayet gelır yoksa butun hevesımız kursagımızda kalır,şuan yavru yumurta vs yok sabır edıp beklıyorum zamanla bırbırımıze kuş konusunda yardımcı oluruz inş dişi erkek damızlık takas yavru vs dostca olursa yardımcı oluruz inşallah,bu arada kuşlarımın buyuk bolumunu ersin aksar arkadaşımızdan temın ettım kendısıne her konuda tesekkur ederım...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kutsal SENEKLİOĞLU' Alıntı:
selamınaleyküm bende ankara keçiörendeyim hobi amaçlı evımde uretım yapıyorum,toplamda 17 adet muhabbet kuşum var çek dedıgımız cınsten kuşlarım 3 çift eş tutmuş dıger kalan 11 kuş 3 erkek 8 dişi olmak uzere salmada beklıyorlar kuşlarım 4-5 aylık cıvarındalar gözum gıbı bakıyorum onlara hobi amaçlı üretim yapıyorum yavruları cıkıp eş tuttugunda elbette satacagım binadan şikayet gelır yoksa butun hevesımız kursagımızda kalır,şuan yavru yumurta vs yok sabır edıp beklıyorum zamanla bırbırımıze kuş konusunda yardımcı oluruz inş dişi erkek damızlık takas yavru vs dostca olursa yardımcı oluruz inşallah,bu arada kuşlarımın buyuk bolumunu ersin aksar arkadaşımızdan temın ettım kendısıne her konuda tesekkur ederım...

İnşallah sabrının sonucunu alırsın hocam  icon_pray

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
adım kadir etlikte oturuyorum evimde hoby amaçlı çekoslavak besliyorum.

ingiliz muhabbet kuşu beslemek istiyorum ankarada bana temin edicek fikir verecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum bu konu iyi oldu

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kadir ÖZER' Alıntı:
adım kadir etlikte oturuyorum evimde hoby amaçlı çekoslavak besliyorum.

ingiliz muhabbet kuşu beslemek istiyorum ankarada bana temin edicek fikir verecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum bu konu iyi oldu
@erdal demirtaş , 50 küsür İngiliz kuşu oldugunu söylemişti .. Yardımcı olur belki .. İnşallah bulursun

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Arkadaşlar bende kuş sevdalısıyım ama kanarya besliyorum 11 adet var Ankara Pursaklar dayım.Şimdilik mubişe ara verdim ama bende varım ;)

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
A.Volkan AK' Alıntı:
Arkadaşlar bende kuş sevdalısıyım ama kanarya besliyorum 11 adet var Ankara Pursaklar dayım.Şimdilik mubişe ara verdim ama bende varım ;)
Hoşgeldin volkan kardeş