ANKARAda üretici ve hobi olarak muhabbetkuşu besleyenler kimler ?

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Kadir ÖZER' Alıntı:
adım kadir etlikte oturuyorum evimde hoby amaçlı çekoslavak besliyorum.

ingiliz muhabbet kuşu beslemek istiyorum ankarada bana temin edicek fikir verecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum bu konu iyi oldu
İngilizden kastınız show boy muhabbet kuşu ise yavru temini konusunda yardımcı olabilirim.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
3 .sayfa ne çok Ankaralı hobici ve üretici varmış MAŞALLAH giderek artması dileği ile.
( 4. sayfayı da açtık artık  smileki )

Arkadaşlar 2 çift Hint bülbülümü ( zebra ispinoz ) satışa çıkartım bazı nedenlerle kendi yavrularımdan büyüttüğüm 1 kuluçka geçirmiş sağlıklı üretken kuşlardır. İlanım da detayı vardır Hint bülbülü satanlar bölümünde isteyen yada görüşmek isteyenler arayabilir.

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Ankara abidinpaşa Tuzluçayırdayım,

1 çift ingiliz jumbo
1 çift çek

4 çiftte kanarya besliyorum

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Herkesin bayramı mubarek  olsun arkadaşlar bol yavrulu ve sağlıklı kuşlar dilerim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Ankara'lı üreticilerimiz gün geçtikçe fazlalaşıyor. İnşaallah uygun bir zamanda bir araya gelmekte nasip olur

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
konuyu açarken bu kadar kişi yazar mı yazmaz mı takip edilir mi kestirememiştim ama durumun böyle olması beni çok sevindirdi :) umarım daha da fazlalaşırız birbirimize yardım adına , Bu görüşme işini de yavaştan düşünmeye başlamak lazım  alkisd alkisd

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Allahın izniyle hep beraber büyük bir aile olacaz Ankarada ben buna tüm yüreğimle inanıyorum aslında ben herkesi göksuya magala davet edecektim bayramda ama evdeki hesap carşıya uymadı hem tanışmak kaynaşmak bilgi alışverişi yapmak hemde büyük bir aile oluşumuzu kutlamak babında eşlerimiz ve cocuklarımızda gelirdi kaynaşırdı herkes cokta güzel olurdu ama olmadı işte işallah olacak bu organizasyon.

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
tanışıp sohbet etmek isterim beni yönlendirmek isteyen ziyaretede gelmek isterim

kadirozer325@gmail.com facebook adresim Kadir Özer buradan mailde atabilirsiniz karşılıklı sohbet halindeherşey güzel olur.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
1 çift yerli hobi amaçlı üretiyorum 2 adet 2 aylık yavru 3 adette henüz atlamamış yavrum var herkese sevgi ve saygılarımı sunarım hayırlı üretimler :D

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
bu sayfaya yorum yazan abi ve kardeşlerim , konuyu haberdar et diyelim ki , kaybolup gitmesin sürekli haberdar olalım birbirimizden ..

@mert sever inşallah bulursun hocam illa ki vardır

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
S.a herkese petshop sahibi olan varmı aramızda yada sağlam tanıdığı olan mesala ben gidip tavsiye ettiğiniz kişiden alışveriş yapa bilirim hem destek olmuş oluruz arkadaşlara. Tek yer net yer olur ardes belli olur hiç olmazsa.Birde üretim box kafes kime yaptıra biliriz bendeki yetmedi ikinci bir box ihtiyacım var.

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
evet arkadaşlar damızlık sınıfında eş tutmamış sağılmamış dişi ingiliz muhabbet kuşu arıyorum...