ANKARAda üretici ve hobi olarak muhabbetkuşu besleyenler kimler ?

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
ank abidinpaşa 8 çift çek ve ing tarzı kuşum var ve birde bunların yavruları

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Salmayı 2 Ye bolmustum eş tutmuş olan ve yeni eslesmesini beklediğim olarak tekrarmi salmayi teke indirip yenidenmi eslesmesini saglayim bu salmadaki yuvaliklari çıkarmamak gerekte varmi?

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Cümleten selamun aleyküm,

Ankara Batıkent'te oturuyorum. Serkan ERKAN abimden almış olduğum 1 çift çekoslovak yavrularımla hobime devam etmekteyim şuan 5 aylık oldular  squint Bu kadar çok Ankara'lı abilerimi, kardeşlerimi bir arada görmek inanın çok mutlu etti beni. İnşAllah en yakın zaman içerisinde güzel organizasyonlar düzenlenir ve biraraya gelme fırsatı buluruz. Hepinize hayırlı üretimler diliyorum. Her bir kuşunuz için kocaman kocaman MAAŞALLAH  squint

ALLAH'a emanet olun, herşey gönlünüzce olsun İNŞALLAH..

Saygılarımla...

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
ersin abi seni facebooktan ekledim nezaman online oluyorsun  yada ben kuşların fotoğraflarını çekeyim siz yorum yaparsınız olur mu

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Maşallah cok güzel duruyorlar resim net değil ama gene güzeller bol bol yavru alırısın işallah

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Ethem YAMAN' Alıntı:
Maaşallah hocam çok güzel kuşların, hayırlı satışlar diliyorum 12 çiftin vardı galiba hepsinden tüylerince yavru al inşallah ..
Ethem Bey, 12 çifte düşürdüm.Yer sıkıntım var.
Bu arada sizinle daha önce tanıştık mı?Kusura bakmayın pot kırmıyorumdur umarım...

Gürkan BULUT

Yeni Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
BULUT
Herkese merhaba. Ankara Balgat'ta 50 çiftle üretim yapıyorum. Yaklaşık 70-80 adet kadar ayrıca yavru ve damızlık altı kuşum var.

Bilgehan Öçal

Yeni Üyemiz
Gürkan BULUT' Alıntı:
Herkese merhaba. Ankara Balgat'ta 50 çiftle üretim yapıyorum. Yaklaşık 70-80 adet kadar ayrıca yavru ve damızlık altı kuşum var.
selam.. benim iş yeri balgat'ta..  siz neresindesiniz balgatın.. uğrama şansım olabilir