Ankara'da Üretim Yapanlardan Yardım Rica Ediyorum..!!

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Herkese iyi günler ve bol üretimli sağlıklı hobiler diliyorum.

Elimde çift olmasını beklediğim fakat hüsranla sonuçlanan 2 adet muhabbet kuşum var. Şu linktede resimleri ve bilgileri mevcut.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,20526.msg286803/topicseen.html#new

Benim isteğim bu kuşlardan sarı veya maviye eş seçmek. Hatta ikisinede olabilir. Ya da birine eş seçip diğeriyle takasta yapabiliriz. Herşey uygundur benim için. Salması olanlar ya da ne denir bilmiyorum uygun yeri olanlardan yardım bekliyorum. Kuşların birkaç gün kalması gerekiyorsa tam eş seçebilmeleri için kalabilirde sorun değil benim için.

Ankara'da yardımcı olabilecek hobici abiler, kardeşler herkesten yardımlarını bekliyorum. Saygılar, sevgiler.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ankaranın neresinde oturuyorsun batıkent- eryaman taraflarıysa yardımcı olabilirim.

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Ankaranın neresinde oturuyorsun batıkent- eryaman taraflarıysa yardımcı olabilirim.
Öncelikle teşekkür ederim Soner Bey ilginiz için.
Kuşlar kızılayda işyerimde. Evimde keçiörende. Sizin üretimhaneniz mi var? Gerekirse haftasonu müsait olursanız o tarafa gelebilirim.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Mustafa ŞENER' Alıntı:
Öncelikle teşekkür ederim Soner Bey ilginiz için.
Kuşlar kızılayda işyerimde. Evimde keçiörende. Sizin üretimhaneniz mi var? Gerekirse haftasonu müsait olursanız o tarafa gelebilirim.
keçiörende iseniz bence o tarafta serkan sipari var. güzel kuşları vardır. size yardımcı olacaktır.

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Soner DURMUŞ' Alıntı:
keçiörende iseniz bence o tarafta serkan sipari var. güzel kuşları vardır. size yardımcı olacaktır.
Tamam Soner Bey. Serkan Bey'lede irtibata geçerim. Teşekkürler tekrardan.