yavuz alptekin' Alıntı:hahahaha çok doğu dedin abi ahmet bugün beni aradı oruç tutmuyacam haberin olsun bende neden dedin seferiyiz biz dedi çok uyanık adam bu ahmet hemen fıtsatları değerlendiriyor![]()
![]()
![]()
su altı kurnazı seni ;Dyavuz alptekin' Alıntı:olum vallahi derken tansu çiller gibi ayağını havaya mı kaldırdın![]()
![]()
![]()
yemin et hadi ;Dyavuz alptekin' Alıntı:sen demedin mi ankara,da yemek ısmarlarım sana oruç tutmassan diye bi yemeğe kandırmaya çalışıyorsun beni senden tırsılır ahmet salman![]()
![]()
![]()
tamam ondan vazgeçtimyavuz alptekin' Alıntı:tek ayağımı havaya kaldırım mı?![]()
![]()
![]()
yalan söyleyenin kuşları ölsünmüAhmet SALMAN' Alıntı:tamam ondan vazgeçtimyavuz alptekin' Alıntı:tek ayağımı havaya kaldırım mı?![]()
![]()
![]()
![]()
bırak tatavayı cevabımı alayım ;Dyavuz alptekin' Alıntı:NE KALSIN VAR YAA![]()
![]()
![]()
halen daha tatava,kuşun değil kuşlarının hayatı söz konusu ona göre ;Dyavuz alptekin' Alıntı:DOĞRU SÖYLEDİĞİM HALDE KUŞUMA ZARAR GELİRSE KÜMESİNİ BOŞALTIRIM HABERİN OLSUN![]()
![]()
![]()
yavuz alptekin' Alıntı:DOĞRU SÖYLİMDE BENİ BURDAN KOV DİMİ,BİLİRSİN DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR
burası onuncu köy yavuzcum ;DAhmet SALMAN' Alıntı:yavuz alptekin' Alıntı:DOĞRU SÖYLİMDE BENİ BURDAN KOV DİMİ,BİLİRSİN DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR![]()
![]()
ilker ertürk' Alıntı:seninkiler ayrı yavuz kardeş sana söz konyada bulursam gri kuş alcamsana ahmede yok