Arkadaşlar herkes kendi üretimhanesinde ışık zaman ayarlarını paylaşabilirmi. Işık saat kaçta kapanıyor gece lambası saat kaçta devreye giriyor. Lambalar ne lambası kullanılıyor ultraviyole kaç kişi kullanıyor? Lütfen paylaşalım.
Asel benim üretimhanenin lambası akşam saat 22.00 kapanır sabah 06.00 açılır simtem otomatik karartma sistemidirAsel ÖZTEKİN' Alıntı:Arkadaşlar herkes kendi üretimhanesinde ışık zaman ayarlarını paylaşabilirmi. Işık saat kaçta kapanıyor gece lambası saat kaçta devreye giriyor. Lambalar ne lambası kullanılıyor ultraviyole kaç kişi kullanıyor? Lütfen paylaşalım.
Daha öncelerden buna fazla dikkat etmeden girip çıkıyordum, özellikle yumurtada yatan kuşlarım karanlık bir ortanda birden işık yanıyor içeri birileri giriyor haliyle bu kuşları ürkütüyor en azıdan benim kümesimdeki kuşlar ürküyor, apar topar yuvadan dışarı çıkıyorlar, sonra sen işini bitirip çıkıyorsun kuş birdaha ogece yuvaya giirmiyor, haliyle yumurtalar bozuluyor, hepsi bunu yapıyormu? hayır, ama bir çiftin bile bunu yapması insanı üzüyor...Bu sadece küçük bir örnek... bye_kissİsmail AKBAŞ' Alıntı:Not; Kesinlikle ışık kapandıktan sonrada hiçbir güç beni kümese sokamaz...
abi nie bunu yazdın merak ettim açıkcası kuşlar için bi sakıncasımı var confusedtw
Not kısmı çok önemli,dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.Selamlar.Yahya SAYIN' Alıntı:Benim kümesimde ışık Sabah saat 06.00 da açılır, akşam saat 21.00 de kapanır, gece lambasıda ışık kapanmadan 30 dk önce yanar, sabahta ışık yandıktan sonra otomatik kapanır...
Not; Kesinlikle ışık kapandıktan sonrada hiçbir güç beni kümese sokamaz...