Anlaşamamazlık -

pasaboncuk34

Yeni Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Akın
4 senedir beslediğim dişi muhabbet kuşumun yanına bir erkek kuş aldım aslında acelemi ediyorum bilmiyorum ama 2 ci gün olmasına ragmen halen kavga sürüyor bide kendisi seçmişti ilk gün dişi istiyordu kaynaşmayı erkek istemiyordu 2 gün bi baktım dişi kaynaşmak istiyor ama erkek kaçıyor felan bu sorun nezaman çozulur cunki bende birinden birine birşey olacak diye tedirginim .

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
4 yıl yalnız yaşayan kuş tabiki yeni hemcinsine alışmakta zorluk çeker taikip etmenizi ve anlaşamadıklarını görürüreniz degişmesi gerekir.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kus bu yastan sonra es kabul etmez disi kuslar agresif olur doverek oldurebilir

pasaboncuk34

Yeni Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Akın
Şuan farklı yontemlere gitmekteyim yani dişiyi azdırmakla meşgulum belkide karşı cinse ilgisi ozaman artarak bi eş tutma olayı saglanabilir diye duşundum extra bebe biskuvisi degişik sebze havuc sut bal katip mamaligina koydum nijer tohumu vs koydum bununla birlikte bide vitamin damlattim bugun suya bakalım sonuc ne olacak aslında yaşı okadar cok degil 4 sene felan benimle ortalama yaş 10 sene olsa 6 senesi var illaki eş kabul eder diye duşunuyorum cunki petshopta kendisi secti eve gelene kadar ne oluyorsa artik

ahmet1970

Üyemiz
Dişi kuşlar biraz zor kabul ediyor çok öncelerde 1 dişi kuşum 1 erkek muhabbeti döverek öldürecektiki fark ettim kuşu hemen yanından aldım sonra kuş yine de öldü. dikkat edin bence. bir iki günde oluşacak bir samimiyet değil.