Aslı Çalışkan
Üyemiz
bilinçli bir hayvansever olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. gerçekten de öyle garip insanlar var ki kuş değil sanki ölü kuş arar gibi fiyatlar isteyenler var..
biz onlara ölücüler diyoruzAslı ÇALIŞKAN' Alıntı:bilinçli bir hayvansever olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. gerçekten de öyle garip insanlar var ki kuş değil sanki ölü kuş arar gibi fiyatlar isteyenler var..
ercan bey lütfen gerçekçi olun gözünüzü açında bi bakın bu kuşa bu fiyat helal olsun aycan hanıma sizin gibi müşteri bulmak gerçekten zor. sevgiyle büyütülmüş ne demek biz döverek mi büyütüyoz diye düşündüm bir an smileki smileki yavrunun alışık olduğu yemi getirecek herhalde bunu %100 bütün üreticiler yapar bunda övünecek bir durum yok bence. CErcan YAŞAR' Alıntı:ilk önce teşekkürler herkese. burda bu güzele bu fiyatı verdim diye aptan yerine koyanlarda oldu beniama dediğim gibi aldığım hayvan bir canlı ve en güzeli sebgiyle bakılmış büyütülmiş bir hayvan. inanın aycan hanım o kadar değer vererek bakıyor ki yavrunun alışık olduğu yemlerden bir kit hazırlamış ve bana getirmiş
o yüzden ben bverdiğim paranın fazla olduğuna katılmıyorum sizde böyle düşündüğünüzden çok mutlu oldum. herkese iyi günler
+999...Gökhan YILDIZLI' Alıntı:aaaahh ah bizede senin gibi emeğimizin karşılığını veren olsa nerdeeee senin gibi kuşun değerini bilen kalmadı artık.
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:ercan bey lütfen gerçekçi olun gözünüzü açında bi bakın bu kuşa bu fiyat helal olsun aycan hanıma sizin gibi müşteri bulmak gerçekten zor. sevgiyle büyütülmüş ne demek biz döverek mi büyütüyoz diye düşündüm bir an smileki smileki yavrunun alışık olduğu yemi getirecek herhalde bunu %100 bütün üreticiler yapar bunda övünecek bir durum yok bence. CC
C
ama siz çok güzel bir kuş almışsınız. pişman değilsiniz anlarım halinizden memnunsunuz bu da kimseyi ilgilendirmez..... haklısınız AMA GENDE PAHALI YA ??? ??? ???