ANNE BABA RAİNBOW AMA BEN TURKUAZ ÇIKTIM :)

bilinçli bir hayvansever olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. gerçekten de öyle garip insanlar var ki kuş değil sanki ölü kuş arar gibi fiyatlar isteyenler var..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Aslı ÇALIŞKAN' Alıntı:
bilinçli bir hayvansever olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. gerçekten de öyle garip insanlar var ki kuş değil sanki ölü kuş arar gibi fiyatlar isteyenler var..
biz onlara  ölücüler diyoruz :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah. Yavru güzel. Ayrıca ben sağlıklı kuşa verdiğim paraya acımıyorum.

Ama bazılarıda hakikaten helede bayan alıcı olunca APTAL yerine koymaya çalışıyor. O yüzden güvenmediğim tanımadığım yerden alış veriş etmem kolay kolay tuzlu da olsa bari kuş ölmesin.
Gidip alasım tuttumu veya uygun bir canlı buldumu illa ya ölüyor, ya yavrulamıyor, oluyor bir sıkıntı.

Hep değerinin üzerinde aldığımı bile bile alış veriş ediyorum Maalesef. Bazen insanın gücünede gidiyor. Petşhop a 125 lira girişi olan onuda satacam diye canı sıkılan kuşçular gelip biz sordumu MADEN gibi 250 300 fiyat çekiyor.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
ilk önce teşekkürler herkese. burda bu güzele bu fiyatı verdim diye aptan yerine koyanlarda oldu beni :) ama dediğim gibi aldığım hayvan bir canlı ve en güzeli sebgiyle bakılmış büyütülmiş bir hayvan. inanın aycan hanım o kadar değer vererek bakıyor ki yavrunun alışık olduğu yemlerden bir kit hazırlamış ve bana getirmiş :) o yüzden ben bverdiğim paranın fazla olduğuna katılmıyorum sizde böyle düşündüğünüzden çok mutlu oldum. herkese iyi günler

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Ercan YAŞAR' Alıntı:
ilk önce teşekkürler herkese. burda bu güzele bu fiyatı verdim diye aptan yerine koyanlarda oldu beni :) ama dediğim gibi aldığım hayvan bir canlı ve en güzeli sebgiyle bakılmış büyütülmiş bir hayvan. inanın aycan hanım o kadar değer vererek bakıyor ki yavrunun alışık olduğu yemlerden bir kit hazırlamış ve bana getirmiş :) o yüzden ben bverdiğim paranın fazla olduğuna katılmıyorum sizde böyle düşündüğünüzden çok mutlu oldum. herkese iyi günler
ercan bey lütfen gerçekçi olun gözünüzü açında bi bakın bu kuşa bu fiyat helal olsun aycan hanıma sizin gibi müşteri bulmak gerçekten zor. sevgiyle büyütülmüş ne demek biz döverek mi büyütüyoz diye düşündüm bir an  smileki smileki yavrunun alışık olduğu yemi getirecek herhalde bunu %100 bütün üreticiler yapar bunda övünecek bir durum yok bence.  C:) C:) C:) ama siz çok güzel bir kuş almışsınız. pişman değilsiniz anlarım halinizden memnunsunuz bu da kimseyi ilgilendirmez..... haklısınız AMA GENDE PAHALI YA ??? ??? ???

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
ercan bey lütfen gerçekçi olun gözünüzü açında bi bakın bu kuşa bu fiyat helal olsun aycan hanıma sizin gibi müşteri bulmak gerçekten zor. sevgiyle büyütülmüş ne demek biz döverek mi büyütüyoz diye düşündüm bir an  smileki smileki yavrunun alışık olduğu yemi getirecek herhalde bunu %100 bütün üreticiler yapar bunda övünecek bir durum yok bence.  C:) C:) C:) ama siz çok güzel bir kuş almışsınız. pişman değilsiniz anlarım halinizden memnunsunuz bu da kimseyi ilgilendirmez..... haklısınız AMA GENDE PAHALI YA ??? ??? ???

dediğim gibi pahalı olduğunu düşünmüyorum ben. ve ne üreticiler gördük ne kafeslerde ne ortamlarda tutuyorlar hayvanları size göre pahalı bana göre normal . teşekkürler