anne yavruyu döverek öldürdü... acil yardım..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Muhabetkuşu üretimek için buradayız ufak konulara takılıp tartışmak için değil.. 
      Atilla Bey, siz belki kusursuzluk arıyorsunuz fakat Dünyanın kendisi kusursuz değil.. Bu platformdan daha iyi bir topluluk bulabileceğinizi hiç sanmıyorum..
      Cihan bey, Lütfen dostlarınıza Yavuz USTA gibi uzmanlarımızın, paylaşımcılıklarından, tecrübelerinden, hizmetlerinden, aldığı teşekkürlerden de bahsediniz. Zira O kadar insan vakit ayırıp Yavuz Beye boşu boşuna teşekkür yazmadılar..

Bazen bir uzmandan alınmış görüş/fikir milyarlar değerinde olabiliyor..

Lütfen Uzmanlarımızı küstürmeyelim..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
atilla' Alıntı:
yavuz bey yazdıklarınıza çok güldüm :) sanki hayvana  işgence yapıyormuşum gibi cezalandırmışsınız beni :) herkeste teyit etmiş, kuş yanlız başına yumurtladı diyorum yani o kuş zinde bunu anlayabilseydiiniz daha iyi olurdu herşeylerini veriyorum ayrıca bu sitede makine üreticiliği dediğiniz şeyi yapan okadar çok kişi varki onların yanında benim yaptıklarım hiçbirşey gidin onlara bağırıp çağırın kuşun ne zaman dinlendirilmesi gerektiğini iyi bilirim yardımınıza ihtiyacım yok.
Yazdıklarınız çok çoçukça kusura bakmayın, bukadar bilğilisiniz, kimsenin yardımınada ihtiyacınız yoksa ozaman soru ve cevaplara katılmayın...Yavuz abiyi uzmanlığı, bilğisi ile hemen hemen TÜRKİYE de tanımayan yoktur, kimsedende bilğisini saklamaz...Enaz sizin yaşınız kadarda kuşçulugu vardır, bilğinize...:(

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
yılmaz kurşun; aradığım şey kusursuzluk değil sadece sevgi saygı içerisinde bir tartışma yazdıklarınızı okudum demişsiniz ki; "Yavuz Abi, Benim kuşlarımda herhangi bir sorun olurda konu açarsam "yapmalısın" değilde  "yap" yazabilirsin" bu ne demek sayın yılmaz kurşun savunduğunuz insanla sizin aranızda nasıl bir saygı çerçevesi yar. ayrıca gelelim yahya sayın beye demiş ki;"Yazdıklarınız çok çoçukça kusura bakmayın, bukadar bilğilisiniz, kimsenin yardımınada ihtiyacınız yoksa ozaman soru ve cevaplara katılmayın..." bunun anlamı nedir çok saygılısınız tebrik ediyorum. konu açan ben değildim orada, bir tartışmaya giriyorsanız cümleleri ve konuları iyi araştırın hazırlıklı olun . bilinmeden yapılan bir yorum bu, dikkate almıyorum.Mehmet kıdır abi demişsin ki; "her lafa nasıl kafa atarım diye bakan arkadaşların bulunduğunu biliyoruz." evet yanıtıma herkes kafa atmış. ayrıca yine mehmet kıdır abi;"eleştriyi kaldıramayan, noktalama işaretlerine uymayan" birinden bahsediyorsun her konuşmanda, bunu bana söylediğini biliyorum hadi eleştiriyi kaldırdım da arkadan gelen yorumlar neydi ??? herneyse artık kimse yorum yapmasın lütfen, cihan arkadaşıma da çok teşekkür ederim. cihan gibi arkadaş yok valla.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Malesef taşıma suyla değirmen dönmüyor..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
atilla' Alıntı:
yavuz bey yazdıklarınıza çok güldüm :) sanki hayvana  işgence yapıyormuşum gibi cezalandırmışsınız beni :) herkeste teyit etmiş, kuş yanlız başına yumurtladı diyorum yani o kuş zinde bunu anlayabilseydiiniz daha iyi olurdu herşeylerini veriyorum ayrıca bu sitede makine üreticiliği dediğiniz şeyi yapan okadar çok kişi varki onların yanında benim yaptıklarım hiçbirşey gidin onlara bağırıp çağırın kuşun ne zaman dinlendirilmesi gerektiğini iyi bilirim yardımınıza ihtiyacım yok.
Bu yazıyı siz yazmadınız mı? Ben buna istineden dedim.(kimsenin yardımınada ihtiyacınız yoksa ozaman soru, cevap, yorum v.b. gibi konulara katılmayın...)
O kadar kişi sizi güzelce ikaz ediyor ama siz hala anlamamada inat ediyorsunuz...Tekrar söylüyorum sizin yaşınız kadar Yavuz abinin kuşçuluğu var...Lütfen Yavuz bey den ÖZÜR dileyiniz...

Bundan sonrada ne yazarsanız yazın size cevap vermiyecegim...

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
bu sizi ilgilendirmez yorum yaptım konuyu ben açmadım zaten yorum yazmanızı istemiyorum yahya bey lütfen kendi konularınızla ilgilenin yavuz beye yazdım ben siz neden avukatlık yapıyorsunuz ki . ayrıca kimseden özür dilemeyeceğim buna ben karar veririm yavuz beye kötü birşey demedim özür dileme gereği duymam asıl yorum yapanların benden özür dilemesi gerek ama bunu istemiyorum saolun gerek yok.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar burada herkes kardeştir benim bildiğim bir kardeş bir kardeşten ayrı tutulmaz lütfen artık konuyu uzatıpta herkesin birbirine olan saygısını zedelemeyelim anladığım kadarı ile herkes kendine göre haklı düşünüyor böyle bir yangının içine körükle gitmesek iyi olur herkes sinirlenebilir yanlış yapabilir..

Bu arada yüce ALLAH dünyayı son derece kusursuz yaratmıştır bu dünyaya kusuru bulaştıranlarda yine bizleriz bunu unutmayalım hoşgörülü olmak da bir erdemdir ...

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
merhabalar
eğer anne döverek öldürüyorsa anneyi ayır baba bakmaya devam edecektir.
baba dövüyorsa anne ile çiftleşmek için yavruları kovmaya çalışıyordur,babayı ayır anne bakar.
ve bir daha aynı eşleri çiftleştirme bence çünkü  yeni partide aynısını yapacaklar.
saygılar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar konunun uzamasındaki neden benden kaynaklandı konu bugün gözümden kaçtı hiçbir arkadaşım da beni uyarmamıştı dediğim gibi biraz bel ağrısı çektiğim için uzun oturmak zorundaydım yavuz arkadaşımdanda bu konuda erken mudahale yapamadığım için özür dilerim bu konuya muhatap olan atilla ismindeki arkadaşı süresiz yasakladım bilginize herkese özür benden :( :(

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun.
Kaptan KOZMODİSK al,Çok memnun kalacaksın.Ben kullanıyorum.Çok memnunum.Belfıtığı çekenlere ve bel ağrısı çekenlere kesinlikle öneriyorum.İlaç kullanmaktan kurtuldum.Her işimi kendim yapabiliyorum çok şükür.
Saygılar.