KESİNLİKLEŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yeni yumurta yumurtladıysa yavru yuva içine girdikçe kıskanmıştır ve bu sebeplede öldürmüştür
Atilla bey,Defalarca Yumurta yumurtlayan,Aylarca kuluçkada yatan,Onlarca yavru bakan bir kuş için 3 hafta ne kadar dinlendirmiş olurki,atilla' Alıntı:dediğinizi yaptım salmaya attım orada da kendiliğinden yumurtladı demirleri kemire kemire boya kalmadı kafeste delirmiş gibi bağırdı dayanamadım artık attım tekrar eşe yaklaşık 3 hafta dinlendi birde herşeylerini veriyorum eksiklikleri yok sanırım. huyu öyle
Yavuz burda yazdıkların kesinlikle doğru dediğin gibi kuşları makine gibi gören üreticilerden biride benim benide tetikleyen bir kaç dükkancı arkadaşımın habire yavru yavru deyip kuşları ha bügün ha yarın diyerek 2 ay öncesine kadar ayırmamıştım şuan için bütün kuşları ayırdım 2 aydır salmada protein değerleri yüksek mama ve değişik yeşillik ve meyvelerle yavru bakmaktan dolayı tüye giremeyen kuşlarıda tüylerini rahat bir şekilde atmasını sağlayıp üretime senin dediğin gibi sanki sıfırdan başlama heyecanını yaşamak istiyorum ve mart ayının başını bekliyorumYavuz Usta' Alıntı:Atilla bey,Defalarca Yumurta yumurtlayan,Aylarca kuluçkada yatan,Onlarca yavru bakan bir kuş için 3 hafta ne kadar dinlendirmiş olurki,
Biraz daha mantık çerçevesinde düşünmenizi öneririm.
Avrupada bile bir çok üretici 6 ay bir çifti,6 ay diğer çifti üreterek yoluna devam ediyor.
Bizler Makina gibi gördüğümüz için hep yumurtlasın,hep yavru baksın,ama hiç birşey olmasın diyoruz.Sorunlar çoğalıncada Bahanelere sığınıp Kendi yaptıklarımızı haklı çıkartmaya çalışıyoruz.
Çok fazla şeyler yazılabilir,ama daha fazla sizi üzmek istemem.Lütfen kuşunuzu yokmuş gibi düşünüp 3-6 ay arası dinlendirin,Ondan sonra tekrar eşleyinki bakın bakalım yeni eşe gelmiş gibi size ne güzel yavrular verecektir.
Saygılar.
Yavuz beye aynen katılıyorumYavuz Usta' Alıntı:Atilla bey,Defalarca Yumurta yumurtlayan,Aylarca kuluçkada yatan,Onlarca yavru bakan bir kuş için 3 hafta ne kadar dinlendirmiş olurki,
Biraz daha mantık çerçevesinde düşünmenizi öneririm.
Avrupada bile bir çok üretici 6 ay bir çifti,6 ay diğer çifti üreterek yoluna devam ediyor.
Bizler Makina gibi gördüğümüz için hep yumurtlasın,hep yavru baksın,ama hiç birşey olmasın diyoruz.Sorunlar çoğalıncada Bahanelere sığınıp Kendi yaptıklarımızı haklı çıkartmaya çalışıyoruz.
Çok fazla şeyler yazılabilir,ama daha fazla sizi üzmek istemem.Lütfen kuşunuzu yokmuş gibi düşünüp 3-6 ay arası dinlendirin,Ondan sonra tekrar eşleyinki bakın bakalım yeni eşe gelmiş gibi size ne güzel yavrular verecektir.
Saygılar.
atilla abicim yavuz abinin burda sana karşı ben bi hakaret edici veya aşaglayıcı kucuk dusurucu veya cephe almış bi yazısını goremıyorum ustune ustluk guzelcenede yapacaklarını ızah etmiş senın fayda gorecegin şekilde anlatmış . senin gostermiş oldugun bu tavır ı herkez gostermeye başlarsa buranın bi anlamı kalmaz ne yol iz gosteren olur ne yardım eden nede fikrini açıklayan madem bi konu açıyosunuz tum eleştirilere de açık olmanız gerekir bence yaptıgın helede senın ona karşı emri vakiligin (bu yazıyı sil )demen uzuntu verıcı gercekten o zaman cok bılıyosanız kendı kendınıze bakacaksınız bunun otesı berısı yok 2*2=4 ok. yavuz abi benim ne babam ne de yakınım burada o sana deil sen ona karşı tavır almışsın ben onu goruyorum.atilla' Alıntı:yorum yapmanız , öneri sunmanız , cevap vermeniz çok normal de bana direk cephe almış saydırıyorsunuz nerden biliyorsunuz ki o kuş yaşamından memnun değil kuşlarıma çok iyi bakıyorum bu site bir paylaşım sitesi aynı zamanda sanki yaptığım işkenceyi anlatmışım millet de tepkisini göstermiş havası kattınız yoromunuzu silin lütfen.
atilla abicim sevgi,saygı,bilgi paylaştıkça guzel oyle degilmi.tam bilemicem kac aydır bu sitedeyim ilk kez boyle bi tartışma goruyorum uzuldum.bu şekil bişeylere sinirlenipte hemen siteyi terkedecem diye de bişiy yok uzatmayalım daha fazla bu konu burda bitsin artık. sana bol yavrulu gunler kolay gelsın.atilla' Alıntı:anlamıyorsunuz teşekkür ederim bana yardımcı olmaya ççalıştığı için ama öyle bir tavır sergilemiş ki ben caniimiyim öyle hissettim bir an . affedilmez bir hata yaptın çabuk düzelt gibi şeyler söylemiş bu tavrı beni üzdü ve lütfen artık eleştirilerinizi kendiinize saklayın en kısa zamanda siteden ayrılacağım madem düşüncelerim yanlış insanlara yanlış bilgi vermeyeyim.