Antalya dan Mersin e sonra Denizli ye (Abdurrahman ERSÖZ)

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
kipa avm kamera operatörlüğü için gelmiş olduğumuz Antalya eğitimini tamamladım ve bugün Mersin e geldik.Antalya da Yahya SAYIN abim i ziyarette bulunacaktım ama işlerin saati uymadığı için bulusamadık :( inşallah buluşmak nasip olur ama yinede sonsuz teşekkürlerimi sunarım. bir hafta Mersin de kaldıktan sonra pazar günü Denizli ye gececeğim inşallah. nete fazla giremiyorum tekrardan tüm herkesin islam aleminin mübarek kandil gecesini tebrik ediyorum

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Sizin tempoda baya yoğun , Yurdumu karış karış geziyorsunuz. Ne zaman bu bitecek bu eğitim,yorucu tempo. Yine de rabbim güç versin...

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
allah kolaylık versin senle daha önce konuştugumuz üretim de gelişmeler var müsait zamanında ara beni

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Abdurrahman ERSÖZ' Alıntı:
kipa avm kamera operatörlüğü için gelmiş olduğumuz Antalya eğitimini tamamladım ve bugün Mersin e geldik.Antalya da Yahya SAYIN abim i ziyarette bulunacaktım ama işlerin saati uymadığı için bulusamadık :( inşallah buluşmak nasip olur ama yinede sonsuz teşekkürlerimi sunarım. bir hafta Mersin de kaldıktan sonra pazar günü Denizli ye gececeğim inşallah. nete fazla giremiyorum tekrardan tüm herkesin islam aleminin mübarek kandil gecesini tebrik ediyorum
Malesef Abdurrahman kardeş bir türlü saatlerimiz uymadı, bende üzgünüm...:( İnşaallah başka sefer...

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Ben de sana teşekkür ederim kardeşim,gerçi saatlerimiz uymadığı için bi yemeğe bile gidemedik ama en azından bir kahve içip tanışmış olduk.