ANTALYADA PROFESYONEL MUHABBET ÜRETİMHANESİ

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Üretimhaneniz çok güzel maşşallah.Kafeslerin gayet güzel görünüyo acaba nerden aldınız bunları benimde böyle kafeslere ihtiyaçım var

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Üretimhane temiz ve düzenli, kuşlarda sağlıklı görünüyor... Maşallah... Hayırlı üretimler dilerim

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
MaşaAllah, MaşaAllah...Raşit kardeşimin kümesini çok kez ziyaret ettim, gerçekten harika herşeyi ile 100 üzerinden 100  lük bir üretimhanesi var,  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo  Allah nazarlardan saklasın...

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
Arkadaşlar güzel mesajlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.
Mesajlarınızda kafeslere büyük ilgi duyduğunuzu fark ettim, biraz bilgilendirmek amaçlı ölçüleri ve irtibat numaramı veriyorum. Ölçüleri; 40x35x35 Yükseklik; 70 iki katlıdır ve portetiftir.Yeni tasarladığım kafes ölçüsü ise 50x40x40 yükseklik; 170 dört katlıdır.
İRTİBAT İÇİN : 0533 349 44 88 NUMARALI TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Şimdiden ilginize teşekkürler, herkese bol üretimler.Kolay gelsin.
ANTALYA

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Tüyleri kadar yavru verirler inşallah.

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
arkadaşlar çok yakında 4 katlı kafes fotografınıda ekliyeceğim herkese bol üretimler

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Allah nazardan sakınsın fakat profesyonel kavramını anlayamadım neye gör profesyonel üretim belgeniz varda kuşlarınız veteriner kontrolünde mi?yada ne bileyim bakımınız damı faklılık anlayamadım  Bence profesyonel üratimhane görmek isteyenler Selahattin abinin kümesini görsünler

aslantürk58

Yeni Üyemiz
Adı
SELÇUK
Soyadı
MERT
maşallah kardeşim ALLah tüyleri kadar yavru vermeyi nasip etsin.

Kardeşim sana bir sorum olacak böyle bir üretimhaneden ortalama aylık ne kadar gelir elde ediyorsun.şimdiden saygılar

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
evet süleyman  bey veteriner hekim konturolinde kuşların aşılarına kadar var  sizin üretimhanenizinde  resimlerini görmek isterdim iyi günler

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
türkiyede tek profesyonel üretim yapan tek selehattin abi mi var?diğer üreticiler burdan anlaşılıyorki amtörce bilinçsizce yapıyorlar bu işi.bence herkez herkeze saygı duymalı.görmeden yorum yapmamalı.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
İmrenilecek bir üretimhane örneği maşaAllah maşaAllah  bol yavrular dileği ile