Antalyadan Merhabalar

b1isi

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akbaş
Merhaba ben Antalyada yaşıyorum.Evde hobi amaçlı üretim yapmayı düşünüyorum.4 kat 8 gözlü pvc kafesim var.Fakat bir türlü kuş edinemedim.Işıklarda ki kuş satan arkadaşlardan 2 çift kuş aldım kabarık durma sebebini tüyde olduğuna bağlıyarak bana sattı.Ve sonuç malum.Daha sonra bir üretici arkadaştan almanın dpğru olduğunu düşündüm ve ismini vermek istemediğim bir arkadaştan bir çift kuş aldım.2 aylık 2 tane kuşu bana çift diye 150 liraya sattı ve kuşu değiştirmek için kuşçuya götürdüğümde ikisininde dişi olduğunu öğrendim. Bu forumla tanıştım ve ne kadar bilgisiz ve yanlışlar içinde olduğumun farkına vardım.Öncelikle bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim yardım ve destekleri için.Ayrıca Antalya'dan ticaret amaçlı değilde bu işe gönül vermiş üstadlarımdan ve artık gerçekten güvenebileceğim dost ve abilerimizden de boş olan kafesler için kuş konusunda yardım etmelerini rica ediyorum.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
aramıza hoş geldin kardeşim başına gelenlere üzüldüm bu sitede her  türlü yardımı alabilirsin .sana faydalı olacak cok şeyler bulabilirsin.kuş ihtiyacı icin sana yardımcı olacak antalyalı arkadaşlarımız var YAHYA sayın var üretici üyeler kısmından yada ana sayfada en cok ileti gönderenlerden bulabilirsin. ;D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hoşgeldin Okan, burada Antalyalı birçok üreticimiz var...Yahya Sayın, Ünal Tan, Raşit Topkara bunlardan sadece birkaçı. Forumda üye olan tüm Antalyalı üreticilerden edineceğin kuşlarda sıkıntı çıkmaz. Sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim...iyi forumlar.

buradaki bağlantıda tüm bu saydığım arkadaşların iletileri var - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14867.0.html ...imza bölümlerinde iletişim bilgileri de bulunuyor.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş hoşgeldin sefa geldın yakın olsak dukkan senin ordada bulamazsan  ama sen doğru adrese gelmişsin bundan sonrası olur slm
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Hoşgeldin Okan, burada Antalyalı birçok üreticimiz var...Yahya Sayın, Ünal Tan, Raşit Topkara bunlardan sadece birkaçı. Forumda üye olan tüm Antalyalı üreticilerden edineceğin kuşlarda sıkıntı çıkmaz. Sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim...iyi forumlar.

buradaki bağlantıda tüm bu saydığım arkadaşların iletileri var - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14867.0.html ...imza bölümlerinde iletişim bilgileri de bulunuyor.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Aramıza hoş geldiniz.Antalyada bir çok saygı değer üretici arkadaşlarımız var.Herkes size yardımcı olacaktır.iletişime geçerseniz bizlerde yardımcı olabiliriz.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Hoşgeldiniz..Antalyada değerli üretici  arkadaşlarımız mevcut, hangisine ugrarsanız ugrayın size yardımcı olacakardır...

b1isi

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akbaş
Herkese çok teşekkür ederim.Antalyada ki kardeşlerimi ve abilerimi hem alışveriş hemde tanışmak amaçlı rahatsız edeceğim.