ANTALYA'DAN SELAMLAR......

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Sevgili dostlarım hepinize selamlarımı iletiyorum.......

Aranıza Antalyadan katılıyorum.....üç yıldır amatörlükle başlayan bir serüvenle North Hollandis ırkı üzerinde ilk yılımda kendimce oldukça iyi dereceler alarak üretici sıfatıyla camiaya katılmış bulunmaktayım.İlk iki yılımı Antalya Kanarya Sevenler Derneği çatısı altında sadece North Hollandis,Gloster ve Malinua üretimi ile devam ettirip,geçen yılın sonunda dereceli kuşlarımın tümünü satarak kendime 50 çiftlik bir Muhabbet üretimhanesi kurarak ve tabiki kanaryadan da vazgeçemeyerek 10 çitlik sarı beyaz malta ve 3 çitlikte Yorkshire ırkı üzerinde üretimimi 2011 sezonunda İzmir Serinofil Derneği çatısı altında sürdürmekte olacağım.
Sitenizdeki dostluk ve canayakınlığın daimi olması dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Sevgili adaşım aramıza hoşgeldin.Söylemeye gerek varmı bilmiyorum ama kuşların fotoğraflarını bekliyoruz.

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Teşekkür ederim Mustafa kardeşim illaki en kısa zamanda fotoğrafları sizlerle paylaşırım,Selahattin abi hoşbulduk sizlerin arasında olmaktan mutluyum ve sizler gibi deneyimli ustalardan öğreneceğimiz çok şeylerin olduğu inancındayım.

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Teşekkür ederim Tahir abi hoşbulduk,İlker kardeşim teşekkür ederim.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mustafa bey hoşgeldiniz...Size kırıldım  :(  zamanında siteye üye olmanız için tavsiye ettiğimi yazmamışsınız...:) Tekrar hoşgeldiniz iyi paylaşımlar diliyorum...

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,kusura bakmayın Yahya bey atlamışım,haklısınız siteyi zamanında bana siz önermiştiniz.