tahir.özsoy
Uzman Üyemiz
ARK. AKVARYUM KURACAGIM AMA BU KONUDA BİLGİM YOK AKVARYUM BULUNMASI GEREKENLER NELER VE BANA TAHMINI KAÇ TL PATLAR YARDIMCI OLABILECEK ARKADAŞLAR VARMI
Öncelikle ne tür balık besleyeceğinize , ne kadar bütçeniz olduğunu belirtin ki yardımcı olabilelim.Tahir ÖZSOY' Alıntı:ARK. AKVARYUM KURACAGIM AMA BU KONUDA BİLGİM YOK AKVARYUM BULUNMASI GEREKENLER NELER VE BANA TAHMINI KAÇ TL PATLAR YARDIMCI OLABILECEK ARKADAŞLAR VARMI
Tahir kardeşim sen öncelikle İnternet üzerinden Form sitelerini ziyaret et ve araştır.Ben den sana bir site adresi www.Akvaryumalemi.com bu siteden de bilgi ve yardım alabilirsin.Sonra sana her konuda yardımcı olabilirim....Tahir ÖZSOY' Alıntı:ben öğrenciyim fazla bir butcem yok pahalı balıklar besleyemem 15-20 tne beslemeyı duşunuyrum tur olarak balıklar hakkında bılgım yok o yuzden burdan yrdım ıstıyrum akvaryumda fazla buyuk olmayacak zaten hepsını birden alamasamda balıkların zamanla 1-2 nekadar alabılırsem alıp bırakacağım akvaryuma
güzellik ön planda renk renk balıklar hoşuma gıdyrrGökhan YILMAZ' Alıntı:Hayırlı sabahlar kardeşim. Tür olarak besleyeceğin balık önemli ona göre malzeme vs alacaksın.
Yani bundan kastım balıkları alayım oldu bide üreteyim dersen en basit lepistes türleri vb. olabilir.Bakımı ve üretimi kolaydır.
Görsellik açısından renk renk balıklar var. Uygun olanını seçip güzel hoş bir akvaryum kurabilirsin.
Yücel Bey haklı enaz 200 lt. akvaryum ve iyide bir bütçe lazım.Akvaryum hobisi sınırı olmayan pahalı bir hobidir.Yücel GÖRGÜN' Alıntı:Akvaryum kurmak istiyorsunuz ama ne ölçü,ne bütçe vermişsiniz.Murat bey malawi erkeklerini bir araya koyun güzel olur demiş ,görsellik açısından doğru söylemiş ama bunun için en az 200 lt akvaryum kurmalı ve bol kaya koymalısınız.O akvaryumda savaş çok olur.Balık işini yeni girecekseniz ve fazla bütçe ayıramam derseniz lepistes veya japonla başlayın.Akvaryum ,balıklar malz. 50 tl gibi bir para harcarsınız sanırım..
Murat TÜRK' Alıntı:Akvaryum.com buradan her türlü bilgiye ve alım satım yerini incelerseniz size fikir verir.Benim daha önce büyük akvaryumum vardı bu siteye üyeyim.Bu sitededeki arkadaşlarda çok iyidir.Balık konusunda forumumuz kadar iyidir.Ben size ciklet türlerini özellikle malawi türünü öneririm keyiflidir.
Yahya Bey gerçekten güzel bir sitedir.Malesef daha küçük bir eve geçtiğim için yer sıkıntım oldu.Malesef evde akvaryum merakıma ara vermek zorunda kaldım.Şimdi işyerimde küçük bir akvaryumum var.Yahya SAYIN' Alıntı:Gerçektende sizin tavsiyenizden sonra üye olup biraz inceleme yaptım, gerçekten AKVARYUMU olanlar ve almak isteyenler için yararlı bir site... evil_idea
Akvaryumunuz güzelmiş...Paylaşım için teşekkürler.Murat TÜRK' Alıntı:Yahya Bey gerçekten güzel bir sitedir.Malesef daha küçük bir eve geçtiğim için yer sıkıntım oldu.Malesef evde akvaryum merakıma ara vermek zorunda kaldım.Şimdi işyerimde küçük bir akvaryumum var.
Eski akvaryumumdan paylaşım yapıyım.O günleri hatırlattığınız içinde teşekkür ederim.
http://www.akvaryum.com/Forum/bitkili_malawi_akvaryumum__yeni_fotolar_ekledim__k225423.asp
http://www.akvaryum.com/Forum/tropheus_ilangi_ve_kasakaleweye_gecis_k330154.asp
akvaryum büyük olmayacaksa tropikal balık cinslerini tercih edin...örneğin tetra cinsleri, ufak bir koloni satın alın, beslemesi ve seyretmesi muhteşemdir.Tahir ÖZSOY' Alıntı:ben öğrenciyim fazla bir butcem yok pahalı balıklar besleyemem 15-20 tne beslemeyı duşunuyrum tur olarak balıklar hakkında bılgım yok o yuzden burdan yrdım ıstıyrum akvaryumda fazla buyuk olmayacak zaten hepsını birden alamasamda balıkların zamanla 1-2 nekadar alabılırsem alıp bırakacağım akvaryuma