ARK. AKVARYUM KURMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
ARK. AKVARYUM KURACAGIM AMA BU KONUDA BİLGİM YOK AKVARYUM BULUNMASI GEREKENLER NELER VE BANA TAHMINI KAÇ TL PATLAR YARDIMCI OLABILECEK ARKADAŞLAR VARMI

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Tahir ÖZSOY' Alıntı:
ARK. AKVARYUM KURACAGIM AMA BU KONUDA BİLGİM YOK AKVARYUM BULUNMASI GEREKENLER NELER VE BANA TAHMINI KAÇ TL PATLAR YARDIMCI OLABILECEK ARKADAŞLAR VARMI
Öncelikle ne tür balık besleyeceğinize , ne kadar bütçeniz olduğunu belirtin ki yardımcı olabilelim.
Aşağıdaki linkte az kullanılmış ürünler bulabilirsiniz.

http://www.akvaryum.com/Forum/

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
ben öğrenciyim fazla bir butcem yok pahalı balıklar besleyemem 15-20 tne beslemeyı duşunuyrum tur olarak balıklar hakkında bılgım yok o yuzden burdan yrdım ıstıyrum akvaryumda fazla buyuk olmayacak zaten hepsını birden alamasamda balıkların zamanla 1-2 nekadar alabılırsem alıp bırakacağım akvaryuma

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hayırlı sabahlar kardeşim. Tür olarak besleyeceğin balık önemli ona göre malzeme vs alacaksın.
Yani bundan kastım balıkları alayım oldu bide üreteyim dersen en basit lepistes türleri vb. olabilir.Bakımı ve üretimi kolaydır.
Görsellik açısından renk renk balıklar var. Uygun olanını seçip güzel hoş bir akvaryum kurabilirsin.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
35cm lik akvaryum motor  yem kum arka fon 30tl    balık hariç

45cm lik akvaryum motor  yem kum arka fon  60 tl    balık hariç

65 cmlik takım  80 tl balık hariç

bunlar ortalama bir fiyat listesi üç aşağı beş yukarı değişebilir senin isteklerin doğrultusunda

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Tahir ÖZSOY' Alıntı:
ben öğrenciyim fazla bir butcem yok pahalı balıklar besleyemem 15-20 tne beslemeyı duşunuyrum tur olarak balıklar hakkında bılgım yok o yuzden burdan yrdım ıstıyrum akvaryumda fazla buyuk olmayacak zaten hepsını birden alamasamda balıkların zamanla 1-2 nekadar alabılırsem alıp bırakacağım akvaryuma
Tahir kardeşim sen öncelikle İnternet üzerinden Form sitelerini ziyaret et ve araştır.Ben den sana bir site  adresi www.Akvaryumalemi.com bu siteden de bilgi ve yardım alabilirsin.Sonra sana her konuda yardımcı olabilirim....

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Akvaryum.com buradan her türlü bilgiye ve alım satım yerini incelerseniz size fikir verir.Benim daha önce  büyük akvaryumum vardı bu siteye üyeyim.Bu sitededeki arkadaşlarda çok iyidir.Balık konusunda forumumuz kadar iyidir.Ben size ciklet türlerini özellikle malawi türünü öneririm keyiflidir.

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Gökhan YILMAZ' Alıntı:
Hayırlı sabahlar kardeşim. Tür olarak besleyeceğin balık önemli ona göre malzeme vs alacaksın.
Yani bundan kastım balıkları alayım oldu bide üreteyim dersen en basit lepistes türleri vb. olabilir.Bakımı ve üretimi kolaydır.
Görsellik açısından renk renk balıklar var. Uygun olanını seçip güzel hoş bir akvaryum kurabilirsin.
güzellik ön planda renk renk balıklar hoşuma gıdyrr

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Akvaryum kurmak istiyorsunuz ama ne ölçü,ne bütçe vermişsiniz.Murat bey malawi erkeklerini bir araya koyun güzel olur demiş ,görsellik açısından doğru söylemiş ama bunun için en az 200 lt akvaryum kurmalı ve bol kaya koymalısınız.O akvaryumda savaş çok olur.Balık işini yeni girecekseniz ve fazla bütçe ayıramam derseniz lepistes veya japonla başlayın.Akvaryum ,balıklar malz. 50 tl gibi bir para harcarsınız sanırım..

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Yücel GÖRGÜN' Alıntı:
Akvaryum kurmak istiyorsunuz ama ne ölçü,ne bütçe vermişsiniz.Murat bey malawi erkeklerini bir araya koyun güzel olur demiş ,görsellik açısından doğru söylemiş ama bunun için en az 200 lt akvaryum kurmalı ve bol kaya koymalısınız.O akvaryumda savaş çok olur.Balık işini yeni girecekseniz ve fazla bütçe ayıramam derseniz lepistes veya japonla başlayın.Akvaryum ,balıklar malz. 50 tl gibi bir para harcarsınız sanırım..
Yücel Bey haklı enaz 200 lt. akvaryum ve iyide bir bütçe lazım.Akvaryum hobisi sınırı olmayan pahalı bir hobidir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Murat TÜRK' Alıntı:
Akvaryum.com buradan her türlü bilgiye ve alım satım yerini incelerseniz size fikir verir.Benim daha önce  büyük akvaryumum vardı bu siteye üyeyim.Bu sitededeki arkadaşlarda çok iyidir.Balık konusunda forumumuz kadar iyidir.Ben size ciklet türlerini özellikle malawi türünü öneririm keyiflidir.

Gerçektende sizin tavsiyenizden sonra üye olup biraz inceleme yaptım, gerçekten AKVARYUMU olanlar ve almak isteyenler için yararlı bir site... evil_idea

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Yahya SAYIN' Alıntı:
Gerçektende sizin tavsiyenizden sonra üye olup biraz inceleme yaptım, gerçekten AKVARYUMU olanlar ve almak isteyenler için yararlı bir site... evil_idea
Yahya Bey gerçekten güzel bir sitedir.Malesef daha küçük bir eve geçtiğim için yer sıkıntım oldu.Malesef evde akvaryum merakıma ara vermek zorunda kaldım.Şimdi işyerimde küçük bir akvaryumum var.
Eski akvaryumumdan paylaşım yapıyım.O günleri hatırlattığınız içinde teşekkür ederim.

http://www.akvaryum.com/Forum/bitkili_malawi_akvaryumum__yeni_fotolar_ekledim__k225423.asp

http://www.akvaryum.com/Forum/tropheus_ilangi_ve_kasakaleweye_gecis_k330154.asp

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Murat TÜRK' Alıntı:
Yahya Bey gerçekten güzel bir sitedir.Malesef daha küçük bir eve geçtiğim için yer sıkıntım oldu.Malesef evde akvaryum merakıma ara vermek zorunda kaldım.Şimdi işyerimde küçük bir akvaryumum var.
Eski akvaryumumdan paylaşım yapıyım.O günleri hatırlattığınız içinde teşekkür ederim.

http://www.akvaryum.com/Forum/bitkili_malawi_akvaryumum__yeni_fotolar_ekledim__k225423.asp

http://www.akvaryum.com/Forum/tropheus_ilangi_ve_kasakaleweye_gecis_k330154.asp
Akvaryumunuz güzelmiş...Paylaşım için teşekkürler.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Tahir ÖZSOY' Alıntı:
akvaryum büyük olmayacaksa tropikal balık cinslerini tercih edin...örneğin tetra cinsleri, ufak bir koloni satın alın, beslemesi ve seyretmesi muhteşemdir.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bencede ilk olarak yapacaksanız bu hobiyi japon yada lepistesten başlamanız faydanıza olacaktır şimdiden hayırlı olsun