arkadaşımın sakaları ( daha önce evcilleştirilen saka gördünüzmü)

alma10

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
FIRAT
maşallah güzel photoshop olmuş.ama biraz beyazlık kalmış

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
EMEĞE SAYGI DUYMALI AMA  AGA  ADAMLAR ASLAN KAPLAN KURT TİMSAH NEY EHLİLEŞTİRMEDİLERKİ  SAKA  OLAYI NORMEL SANKİ DEMİ.....BAŞARILI.............

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Bir arkadaşınıza böyle bir resim gösterebilir kuşun ne kadar uysal olduğunu kolayca anlatabilirsiniz. Ama forum ortamında bunu yaptığınız zaman unutmayın ki bunu sayısız kişi görecektir tıpkı yazılan yorumların doğruluğuna dikkat etmek gerektiği gibi paylaşılan resimler hakkında idda da bulunurkende dikkat etmek gerek.
Sakalar evcilleştirilebilir itiraz etmem,
Resimdeki bey tanınmış bir üretici olabilir itiraz etmem,
Ama bu resimler orjinaldir derseniz itiraz ederim.

Burada paylaşımda bulunduğumuza göre hepimiz internet kullanıcısıyız ve çoğumuz teknoloji düşkünü sayılırız.. hatta birçoğumuz photoshop ve fotoğraf üzerinde tecrübeli olabiliriz :)

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
:) ne foto shopu abi ya hiç benziyomu veya nerden anladınız 3 kuş birden gelmezmi insana  fotonun neresine egilip bakarsan bak foto shopla yakından uzaktan alakası yok. paylaşım için tşk ler

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
O zaman ben fotonun sırıtan yerlerini söyleyim oralara bakın. En basit olanı son resimde gözlüklü beyin kolundaki kuşa bakınız..
Kuşun netliği ile fotoğraftaki diğer nesnelerin netliği aynı değil.
Resimi yeni sekmede açıp büyüttüğünüzde kuşun ön kısmındaki diğer nesnelerle birleştiği yerlerin çok net bir şekilde ayrıldığını görebilirsiniz.

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
abi kusura bakma ama senınle aynı fıkırde bagdasamıycas ;D nıyetım tartısmak falanda deıl  ama dedıgınızı de yaptım benım pc de eski belki bu renk farkını çözemiyo kusura kalma

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
vallaha ben yarımsaat baktım hiçbir şey göremedim fotoşhop luk  :-[ belkide biz anlamıyor olabiliriz eğerki dediğiniz gibiyse yinede helal olsun bukadar güzel montelemeye ancak ben katılamıyacağım fotoşhop olayına  icon_naughty

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bu resimler kesinlikle photoshop değil. Herbirini indirip kuşları tek tek inceledim. Hiç bir photoshop kalıntısına rastlamadım. Photoshopla ömrünü geçiren birisi olarak, eğer bu görüntüler photoshopsa bu kadar profesyonel çalışan kimseyi görmedim. Kuşların üstündeki beyazlığa ve netliğinden yola çıkarak yapay olduğunu söyleyen arkadaşlar, sakanın ne kadar hareketli bir kuş olduğunu göz önüne almaları gerekirdi.

alma10

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
FIRAT
sakaların burnuna dikkat edin uzun olmuş ve kuşların yanlarında hafif beyazlıklar var photoshopta bir resme bir şey eklemek için  o eklnecek resim kesilir (ama yanlarda beyazlık kalmamasına dikkat edilir) arkadaş orayı kaçırmış sizin de farketmenizi beklerdim

alma10

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
FIRAT
hiç anlamıyorsanız 3. resimde arkadaki adam gerçekten böyle bir durum olsa muhtemelen gülerdi.(ama adamın bakışlara dikkat)

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
alma10' Alıntı:
hiç anlamıyorsanız 3. resimde arkadaki adam gerçekten böyle bir durum olsa muhtemelen gülerdi.(ama adamın bakışlara dikkat)
alkisd doğru..  alkisd

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
alma10' Alıntı:
:D:D:D:D:D:D:D:D 3, resimdeki şahıs ali abi yalvac yurt içi kargoı şube müdürü  ve benim şu an üretim hanemdeki kuşlarıma da ortak olan kişidir haklısınız bende onu uzun zamandır güldügünü görmedim  vay arkadaş ne biçim iş foto neymiş potoshopmuş ve ali abinin gülmemesiyle kanıtlacakmış