arkadaşımla yaptıgımız salmamız :)Yorumlarınızı bekliyorum :)

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Salma biraz derme çatma olmuş keşke yapmadan önce siteden salma örneklerine bakabilseydin...O malzeme ile çok daha güzelini yapabilirdin...Suluk kısmına gelince tellerden 1-2 diş açabilirsen kanarya suluklarından sıkıştırıp 3-4 adet koyabilirsin...Yerede güvercin yemliklerinden koyabilirsin...Teller ise gayet güzel.Muhabbet kuşları için en ideal olanı almışsın...Sonuçta emek harcanmış işini görürmü görür fakat estetik açısından biraz göz yorucu..İnşallah daha güzeli nasip olur...Hayırlı üretimler...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Medeni ÖZER' Alıntı:
1.O sarı sıvı ilaçlı su
2.Öğrenci adamız gidipte 200 milyonluk birşey yapamazdım.Bunun tamamı 50 tlye mal oldu.
Bu sizin için deneyim olmuştur.Birdaha ki çalışmanız daha detaylı ve eksiklerinizi düzeltici olacağı için daha iyi olacaktır.Emek olan herşey saygıyı hakeder.....

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
Bana yorum yazan herkese teker teker teşekkür ediyorum.Demekki tek sorunum sulukmuş.Onuda en kısa zamanda halletcem.Bu arada bunca masrafı bi çift kuşumu dinlendirmek için yaptım.Hayvanlar 4.kez kuluçkaya yatmıştı.Açıkcası acıdım.Altındaki yumurtalarıda attım.Hayvanların özgürce uçması için bir fırsat yarattım.Sonucta uçmak bunların doğasında var.Kafesn içine tıkılıp kalmak hayvanları yıpratıyordu.Bende böyle bir sistem geliştirdim kendi çapımda :)

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Emeğine sağlık elinden geleni yapmışsındır.Zamanla daha iyi yağacağından eminim içinde heves oldukça

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN ... KUSUR ARAMAK VE YANLIŞ ARAMAK İSTERSEK GÜNLERCE KONUŞURUZ. HER SEY ZAMANLA VE TECRÜBE İLE KAZANILIR. TABİKİ BU İŞLERDE PARA ÖNEMLİ BİR UNSUR ÖĞRENCİ OLARAK BUNU BU ZAMANDA YAPMISSINIZ İLERİDE İNŞALLAH DAHADA İYİSİ OLUR. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Medeni ÖZER' Alıntı:
1.O sarı sıvı ilaçlı su
2.Öğrenci adamız gidipte 200 milyonluk birşey yapamazdım.Bunun tamamı 50 tlye mal oldu.

Doğru söylüyosun Bir öğrenci olarak ellerınıze saglık Teller bence uygun bende bundan kullanıyorum ama suluk takmada sorun olabılır

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Medeni ÖZER' Alıntı:
Bana yorum yazan herkese teker teker teşekkür ediyorum.Demekki tek sorunum sulukmuş.Onuda en kısa zamanda halletcem.Bu arada bunca masrafı bi çift kuşumu dinlendirmek için yaptım.Hayvanlar 4.kez kuluçkaya yatmıştı.Açıkcası acıdım.Altındaki yumurtalarıda attım.Hayvanların özgürce uçması için bir fırsat yarattım.Sonucta uçmak bunların doğasında var.Kafesn içine tıkılıp kalmak hayvanları yıpratıyordu.Bende böyle bir sistem geliştirdim kendi çapımda :)
Suluk olayı bence problem değil.Bolca suluk çeşitleri var illaki birisi size uyacaktır.Onun dışında yukarıdaki yazınızı okuyunca bize sadece takdir etmek düşer.

Habil TANTA' Alıntı:
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN ... KUSUR ARAMAK VE YANLIŞ ARAMAK İSTERSEK GÜNLERCE KONUŞURUZ. HER SEY ZAMANLA VE TECRÜBE İLE KAZANILIR. TABİKİ BU İŞLERDE PARA ÖNEMLİ BİR UNSUR ÖĞRENCİ OLARAK BUNU BU ZAMANDA YAPMISSINIZ İLERİDE İNŞALLAH DAHADA İYİSİ OLUR. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.
+++

Kadem Karaman

Üyemiz
Adı
Kadem
Soyadı
Karaman
Medeni ÖZER' Alıntı:
+1 thumbsupbo -- Helal Olsun, amacınızı takdir ettim, kuşlarınız kadar sevindim diyebilirim, temiz 6 ay dinlendirin derim ben  icon_think

--- Bu arada Salma inşa etme konusunda bana ilham verdiniz, sağolun  icon_pray

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
OKUDUMDA AMA  POLEMİK OLMUŞ.... ARANILAN KUSUR DEĞİL EKSİK VE EKSİKLER BELİRTİLMİŞ SORUN ÇÖZÜLECEKMİŞ.. ÖRNEK BİR ÜRÜN OLARAK BAKARSANIZ İLERİDE DAHA VERİMLİSİ DÜŞÜNÜLÜP YAPILABİLİR SONUCTA HERKES KUŞCU YADA MARANGOZ DOĞMUYOR... HAYIRLISI OLSUN EMEK VERİLEN HERŞEY GÜZELDİR ORGİNAL HAND MADE OLMUŞ :)  KUŞLAR GAYET KEYF EDECEKLER ÖYLE YADA BÖYLE ONLARA YARADI :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ben bu kadarınıda beceremem. Ayrıca gayet güzel olmuş, belki eli yatkın olanlar daha iyisini yapardı muhakkak ama 50 TL ye bunu başardıysanız. 10 numara olmuş. Ben bir kere bıldırcın için kendim yapayım dedim. Irık tırık malzeme aldım. Birde yapıştırmaya çalıştım çiviyi beceremedim. Köpükle aralarını doldurdum. Bir pvc alınacak malzeme aldım. En sonunda fırlattım bahçeye içine bıldırcın koydum :) Şu çiviler yamulmasa neler yapasım varda  scared

Elinize sağlık yeriniz varmış inşallah dahada büyüklerini yaparsınız.

Ayrıca yukarıdan asılan salma suluk modelleri var onlar olurmu acaba?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Emeğinize sağlık hem ekonomik hem güzel hemde kuşlar için çok iyi geniş ferah yer olsa bende yapmak istiyorum ama malesef hazır 90lık salma kullanıyorum