arkadaşlar aklıma bir fikir geldi(yuvalık hakkında)

pg_cem

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
erdoğan
arkadaşlar aklıma bir fikir geldi
  muhabbet kuşu yuvalığı
standart ebatlarda steril olması açısından
seramıkten olabilirmi
sonuçta dogaca kaya oyuklarına da yavru yapıyor

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
cem bana kalırsa düşünmen güzel fakat seramikten olması iyi değil..1.si seramik soğuk tutar yuvalığı.2.si ise ağır olur kafeslere takılmada sıkıntı yaratır..

F

fenerbahçeli

Guest
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
cem bana kalırsa düşünmen güzel fakat seramikten olması iyi değil..1.si seramik soğuk tutar yuvalığı.2.si ise ağır olur kafeslere takılmada sıkıntı yaratır..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş düşünmek ve üretmekle ilgili sen ve senin gibi herkesi candan kutlarım saygı duyuyorum YALNIZ SERAMİK DOĞAL OLMAYAN KIMYASALLARLA İLGİLİ BİR ÜRÜN NEM OLAYINI YALITIMI VE TERLEMEYİ KESİP BİÇMEYİ KULLANIN ZORLUKLARINI DİKKATE ALDIĞINDA SINIFTA KALIR KUŞLARDAN İYİ BİR VERİM DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE DOĞAYA UYULACAĞINI ALDIĞIMIZ GİBİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM SLM

sancos

Üyemiz
Web sitesi
www.papaganlar.com
Adı
Serdar
Soyadı
Suskun
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
Seramik ağır ve olduğı için yuvaya sabitlemek sorun olacaktırç Ayrıca ön yüzündeki SIR tabakası hem kaygan bir yüzey oluşturacak hemde yuvayı serin tutacaktır ki bu istenmeyen bir durumdur....

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bence en son düşünülmesi gereken bir malzeme hiç kullanışlı olmaz bence

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Ayrıca doğada bu kuşlar kaya kovuklarına mı , yoksa ağaç kovuklarına mı yuva yapıyor?

pg_cem

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
erdoğan
seramik iyi bir fikir olmayabilir ama ne kaybederiz fırınlanmış çamurdan 3yada 4tane yapıp denemek lazım bu işin öncüleri abilerimize birer tane verip onlarında fikirlerini alalım derim birde ortam zaten sıcak oldugu için  ısı problemi fazla olmaz diye düşünüyorum saygılarım la

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Cem iyiki bir yakının tornacı değil! yoksa demirden yuvalık yapacaktın smileki
sana telde söylediğim gibi sıkıntılı olur
soğukluk açısından,terleme açısından,zemin kaygan olup yavruların ayakları patel açısından
biraz zor gibi ama sen genede 2-3 takım için dene bakarsın biz yanılırız

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Düşünceniz güzel. hayal gücünüz bayağı zengin fakat ustalarımız zaten gerekeni söylemişler bence en büyük sorun ağır olması ve yumurtayı soğuk tutması olur. yumurtayı sıcak tutacak bir fikir sunmak isterim yuvalığın tabanına kalın bir altlık olursa (oyuk bir şekilde folluk) tahtadan veya plastikten önlenir diye düşünüyorum ağırlığıda engellerseniz neden olmasın :) denemekte fayda var belki sonuç daha iyi olur ama bu kuşlar zaten doğada ağaç kovuklarına yuva yapıyor doğal ortamı yaşatmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Saygılarımla...

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Cem iyiki bir yakının tornacı değil! yoksa demirden yuvalık yapacaktın smileki
sana telde söylediğim gibi sıkıntılı olur
soğukluk açısından,terleme açısından,zemin kaygan olup yavruların ayakları patel açısından
biraz zor gibi ama sen genede 2-3 takım için dene bakarsın biz yanılırız
icon_naughty

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
katılıyorum