Arkadaşlar Çiftleşme İle İlgili Sorum Var!

elik1002

Yeni Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
Göçmen
Arkadaşlar benim dişi muhabbet kuşum 15 aylık ve 1 yıldır bizimle kalıyor . Çok yalnızdı bu yüzden dün yanına erkek muhabbet kuşu aldık. Aslında biz bu 1 yıldır bizimle kalan muhabbet kuşunu erkek sanıyorduk dün yanına eş almaya gittiğimizde öğrendik dişi olduğunu :) ... Her neyse işte benim kuşum gelip gidip erkek muhabbet kuşunu öpüyor ama erkek kuşum olduğu yerde öylece duruyor dişi kuşuma bir ilgisi felan yok gibi. Neden kaynaklanıyor yardımlarınızı bekliyorum ...

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
az bekleyin kus yeni yerine biraz alissin fazla rahatsiz etmeyin strese girmesin
ayrica kuslari basta karsilikli 2 ayri kafese koysaydiniz bir hafta 10 gun baksalardi birbirlerine daha
faydali olurdu

yeni yerine geldigi icin kafes ev hersey yeni oldugu icin biraz zaman verin ona
buyuk ihtimalle sorun budur

elik1002

Yeni Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
Göçmen
Peki kuşlarımın kafesi bizim salondaki vitrinin üstünde. Sessiz bir odaya mı koymalıyım yoksa vitrinin üzerinde dursa bir şey olmaz mı?

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
etrafını tanımaya calısıyor.merak etmeyin o 2 3 güne alışır. inş kavga felan etmezler.Hayırlı olsun

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
elik1002' Alıntı:
Peki kuşlarımın kafesi bizim salondaki vitrinin üstünde. Sessiz bir odaya mı koymalıyım yoksa vitrinin üzerinde dursa bir şey olmaz mı?
Rahatsız edilmeyecek kadar bi yükseklikteyse  sorun olmayacatır...

elik1002

Yeni Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
Göçmen
Hakan Şahintürk,Mutlu Arslandoğan,Hakan Demir çok çok teşekkür ederim...

gfb44

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Güldalı
Öncelikle merhaba bundan 5-6 ay kadar once 2 tane yawru muhabbet kuş aldım ancak almadan gozlemledım eş tutmus gorunen bır cıftı aldım uzun suredır bırbırlerıyle ıyı gecınıyor aynı ınsanlarda oldugu gıbı opusuyorlar ve beraberler  yanlız ben yuvalık taktım ve ıkısıde kafalarını sallayıp duruyorlar bu bır cıftlesme belırtısımıdır bı de yuvalıktan sonra bı yuvalıga gırme kavgası yaratıyolar arada sırada anlayabılımıs degılım kafesın ustte ııyıler ama yuvalıga dısı erkegı sokmuyor gagalıyor yuvalıgı cıkarmalımıyım yada ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz cıftlestılermı neler yapacam bılmıyorum...

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Rahatsız edilmeyecek kadar bi yükseklikteyse  sorun olmayacatır...