Arkadaşlar Cinsiyetlerine Bakar Mısınız?[Resimli]

elik1002

Yeni Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
Göçmen
Bu Kuşumun adı maviş 1 yıl önce aldığım.

Bunun daha adı yok yeni aldığım kuş.

Arkadaşlar kuşlarımın cinsiyetlerini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Birde bunlar çift olurlar mı yaşları gelmiş mi?

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
1. kuş dişi 2. kuş erkek Eğer anlaşıyorlarsa zaten eş tutmuşlardır dişi güzel kızışmış ama erkeğin biraz daha kızışması gerekir benim görüşüme göre.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
1. fotoğraftaki kızışmış güzel bir dişi . 2 . fotoğraftaki de kıvama gelmesine çok az kalmış bir erkek . Eğer anlaşıyorlarsa eş olmaları yakındır. Emin ol yavruları çok güzel olacak sarı yüzler her zaman bir numaramdır :)

egeden

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
cihangir
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
1. kuş dişi 2. kuş erkek Eğer anlaşıyorlarsa zaten eş tutmuşlardır dişi güzel kızışmış ama erkeğin biraz daha kızışması gerekir benim görüşüme göre.

elik1002

Yeni Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
Göçmen
Teşekkürler :) Bu arada birde yavruluğu ne zaman takmalıyım? 2.kuşu alalı 2 gün oldu.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
+1

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
1 dişi 2 erkek yaşları gelmiş. dişi kızışmış.Erkeğin az daha zamanı var. Sağlıklı kuşlar. Birleşmelerinden 15 gün - 1 ay sonra yuvalığı takabilirsiniz.

elik1002

Yeni Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
Göçmen
Arkadaşlar birde benim dişi kuş bizi görünce erkeğe saldırıyor. odaya koysam karanlıkta kalacaklar. nasıl bir yere koymamı önerirsiniz şuanda salonda vitrinin üstünde.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Tugay DERELİ' Alıntı:
1. fotoğraftaki kızışmış güzel bir dişi . 2 . fotoğraftaki de kıvama gelmesine çok az kalmış bir erkek . Eğer anlaşıyorlarsa eş olmaları yakındır. Emin ol yavruları çok güzel olacak sarı yüzler her zaman bir numaramdır :)

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
forumda aslında herşey yazıyor.sadece biraz ilgili olun ve okuyun lütfen. buradaki bilgileri okuduktan sonra emin ol muhabbet kuşları için çoğu veteriner hekimden daha çok bilgiye sahip olacaksınız. ayrıca buradaki bilgilerde tamamen tecrübedir teorik değildir. daha çok işinize yarar ve ayrıca pratiktir.  bye katılan arkadaşlarım olacaktır elbette.