arkadaşlar foto var yardım....

ozgur1

Takipçi Üyemiz
arkadaşlar anac yada baba yavrunun tüylerini yoluyor diye düşünüyorum sizce fotodaki yavrunun tüyleri normalmii lütfen yardımcı olunn....cevap veren vermeyen herkeze şimdiden teşekkür ederim saygılar....

Uploaded with ImageShack.us

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
NORMAL DEĞİL
ANA BABA YOLUYOR OLABİLİR
neeee

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Anne baba mineral eksikliğinden yavrunun tüylerinin dibindeki minerallere yönelmiş yeterli mineral desteğinde bulunmaya çalışın.

ozgur1

Takipçi Üyemiz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Anne baba mineral eksikliğinden yavrunun tüylerinin dibindeki minerallere yönelmiş yeterli mineral desteğinde bulunmaya çalışın.
peki bu yavru ne olucak ne yapmam lazım....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
peki bu yavru ne olucak ne yapmam lazım....
Mineral takviyesi sonucunda düzelir diye düşünüyorum. Ya da başka çifte kaydır derim abi.

ozgur1

Takipçi Üyemiz
yavrusu olan çiftim yok arkadaşlar şuan 5 yumurta üstünde yatan çiftim var ne yapıcağımı bilmiyorum kuş kumuda var mineral blok da var kafeslerinde ama anlamadım....napıcam ben

ozgur1

Takipçi Üyemiz
A.Recep YAMAN' Alıntı:
BU KUŞUN KARDEŞLERİ YOKMUYDU
-yavrulu şekilde arkadaşımdan aldım kuşları 2 kardeşi vardı bakmadılar öldüler sadece bu kaldı yer değişikliğinden dolayı bakmadılar sanırım..

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
O KUŞU ZOR KURTARIRSIN ÇÜNKÜ BAKIMSIZ KALDIĞI BELLİ
ONDAN SORDUM KARDEŞLERİ YOKMUYDU DİYE
BENCE ERKEĞİ AYIRIN DİŞİ KALSIN SADECE VE YUVADA KALMAYA DEVAM ETSİN
KURSAĞINI TAKİP ET BOŞSA ELLE BESLEME YAPMAN GEREKİR
AYRICA YUVAYI ISITMAYA BAK ÇÜNKÜ ANASI ISITMAYABİLİR ÜŞÜR
BULUNDUĞU YER SANKİ BODRUM FELAN MI
YUVANIZIN HAVALANDIRMA DELİKLERİ VAR MI
İÇİ ISLAK GİBİ BİRAZ

ozgur1

Takipçi Üyemiz
A.Recep YAMAN' Alıntı:
O KUŞU ZOR KURTARIRSIN ÇÜNKÜ BAKIMSIZ KALDIĞI BELLİ
ONDAN SORDUM KARDEŞLERİ YOKMUYDU DİYE
BENCE ERKEĞİ AYIRIN DİŞİ KALSIN SADECE VE YUVADA KALMAYA DEVAM ETSİN
KURSAĞINI TAKİP ET BOŞSA ELLE BESLEME YAPMAN GEREKİR
AYRICA YUVAYI ISITMAYA BAK ÇÜNKÜ ANASI ISITMAYABİLİR ÜŞÜR
BULUNDUĞU YER SANKİ BODRUM FELAN MI
YUVANIZIN HAVALANDIRMA DELİKLERİ VAR MI
İÇİ ISLAK GİBİ BİRAZ
bakımı güzel kursağı dolu çok iyi besliyorlar yuvalıkda girişten başka delik yok çam yapımı ideal yuvalık...

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
B VİTAMİNİ VE İYOT DESTEĞİ SAĞLAYIN
BAŞKADA AKLIMA BİŞEY GELMİYOR
GEÇMİŞ OLSUN

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
B Vitamini Stress duygusunu dengeler, hormonlarinda dengede olmasini saglar, tabiki diger Vitaminler ve Minarellerde cok mühim, ... bir ana, rahmindeki bebek icin saglikli beslendigini göze alin, dogduktan sonra emzirdiginde ilk etabta gereken her$eyi cocuguna verdigini dü$ünün, ... yani elinden gelenini yapiyordur cogu anneler, ... hayvanlar alemide öyle, fakat bazen yavrusuna kiyan bile oluyor, ... öldürüp hic bir$ey olmami$ gibi gündeme geciyor sanki, ... bu bendede olmu$tu eskilerde, yinede olur, ku$a en iyi $ekilde bakiyorum, neler vermiyorumki, bilincli hemde, ama gün gelir, sapitabilir biride, hepside, ... dillerinden anliyor gibi olsak dillerini bilmiyoruzki, ... yani arayi$a ciktigimizda bile yanli$ yönlerde aramaya girebiliriz, oda yanilmak olur, oda insana has bir sifattir, ... ku$ sahibininde ku$ununda tabiki cani sag olsun, fakat saydigim siralamada  ;)

Her$ey olacagina varir derlerya, ... aynende öyle, ... dogum yapacak ku$ dogum öncesi güclü olmali ver her gereken hizmetine sunulmali, ... yarin ba$larim ile sonuc hüsran olur, dünden ba$lanilmaliki yarinlar güzel olsun, ... bilmiyorum anlatabiliyormuyum, olimpiyatlara giden sporcuda kamplar yapiyor, ki, hazir olim, iyi derece alim diye, ... buda onun gibi bir$ey, ... Temel olimpiyatlara katilmi$ ve doping kullanmi$, ... fakat korkusundan yinede yava$ ko$mu$ kimse anlamasin diye  :D

E$e verilen veya e$ alan ku$ ya hazirdir, yada degildir, bunun ortasi yok, ortasi söz konu ise o ku$u dogum esnasinda ya yumurtayi cikaramamakla kaybetmeyi göze almalisiniz, ... dogacak can beklerken cenazeye gidilmemeli, ... Allahin izini fakat sizlerinde bilinci bakimi ve hazirligi ile, ...

Bu i$ler o kadar zor i$ler gücler degil, fakat herkeste hemen istedigi neticeyi alamiyor, ... ol deyince hemen olmiyan durumlar bunlar, ... adim adim ilerlemeli ku$cu insan, ... sabir ile ama, ... aceleci olursa o $ahis, sonuc hüsran olur veya olabilir, ...  ::)