B Vitamini Stress duygusunu dengeler, hormonlarinda dengede olmasini saglar, tabiki diger Vitaminler ve Minarellerde cok mühim, ... bir ana, rahmindeki bebek icin saglikli beslendigini göze alin, dogduktan sonra emzirdiginde ilk etabta gereken her$eyi cocuguna verdigini dü$ünün, ... yani elinden gelenini yapiyordur cogu anneler, ... hayvanlar alemide öyle, fakat bazen yavrusuna kiyan bile oluyor, ... öldürüp hic bir$ey olmami$ gibi gündeme geciyor sanki, ... bu bendede olmu$tu eskilerde, yinede olur, ku$a en iyi $ekilde bakiyorum, neler vermiyorumki, bilincli hemde, ama gün gelir, sapitabilir biride, hepside, ... dillerinden anliyor gibi olsak dillerini bilmiyoruzki, ... yani arayi$a ciktigimizda bile yanli$ yönlerde aramaya girebiliriz, oda yanilmak olur, oda insana has bir sifattir, ... ku$ sahibininde ku$ununda tabiki cani sag olsun, fakat saydigim siralamada
Her$ey olacagina varir derlerya, ... aynende öyle, ... dogum yapacak ku$ dogum öncesi güclü olmali ver her gereken hizmetine sunulmali, ... yarin ba$larim ile sonuc hüsran olur, dünden ba$lanilmaliki yarinlar güzel olsun, ... bilmiyorum anlatabiliyormuyum, olimpiyatlara giden sporcuda kamplar yapiyor, ki, hazir olim, iyi derece alim diye, ... buda onun gibi bir$ey, ... Temel olimpiyatlara katilmi$ ve doping kullanmi$, ... fakat korkusundan yinede yava$ ko$mu$ kimse anlamasin diye
E$e verilen veya e$ alan ku$ ya hazirdir, yada degildir, bunun ortasi yok, ortasi söz konu ise o ku$u dogum esnasinda ya yumurtayi cikaramamakla kaybetmeyi göze almalisiniz, ... dogacak can beklerken cenazeye gidilmemeli, ... Allahin izini fakat sizlerinde bilinci bakimi ve hazirligi ile, ...
Bu i$ler o kadar zor i$ler gücler degil, fakat herkeste hemen istedigi neticeyi alamiyor, ... ol deyince hemen olmiyan durumlar bunlar, ... adim adim ilerlemeli ku$cu insan, ... sabir ile ama, ... aceleci olursa o $ahis, sonuc hüsran olur veya olabilir, ... :