Bir aylık bir muhabbet kusu aldm yaklasık ıkı haftadır bende sürekli cicıkus dıyorum yanında bu aralar cok degısık gırtlaktan gelen bır sesler geliyor bazen cicikus dıyor gibi yada bana öyle geliyor sizce konusmaya mı calısıyor .
Doğru cevabı bildiğiniz halde aksini demeyin lütfen, yine de açıklama için teşekkürlerSinan KAHRAMAN.' Alıntı:Herkesçe doğruluğu bilinen gerçeğe aykırı cevap verilirse herkes tekrardan bu bilinen gerçeğin doğruluğunu ispat etme eğiliminde bulunur.
Elbette muhabbet kuşları konuşur.
Fakat ben hiç konuşturmadım dolayısıyla arkadaşın hangi evrede olduğunu tecrübe etmediğindem bilemezdim.
Bilenler yazmaya üşeniyordu.
Bende doğruluğu bilinen gerçeğin aksini iddia ettim ki arkadaş aradığı cevabı bulabilsin diye.
Kelimeler arttıkça konuşma süresi de artar. Bizim eski kuş ötmeyi unutmuştu resmen, yanına dişi aldığımda kur yaparken bile bildiği kelimeleri peşpeşe söylüyor nerdeyse ötmüyordu. Öğrettiğim kelimelerden "canım kuşum benim tatlı kuşum şeker kuşum benim"i dişiye kur yaparken kullandığında çok gülmüştüm.Alican ÖZHAN' Alıntı:Arkadaşlar cevaplarıniz için çok teşekkürler bir sorum daha olucak. Sikmak istemem elbette. Su sıralar arada cicikus diyorr çoğu anlaşılmıyor ama bazen denk geliyor anlıyoruz güzel bi şekilde soyluyor dediğim gibi arada anlaşılır söylüyor .. Ve şöyle bi sorun var ben kusumun sürekli konuşmasını istiyorm konuşmayı net öğrendiğinnde sürekli konuşacak degil mi ? Gündüzleri çünkü şuan konuşma modunda olmuyor acikcasi akşamları ddinlenirken cevapvveriyor sadece suanda