Arkadaşlar merhaba kuşum acaba konusmaya mı calısıyor ?

Alis

Yeni Üyemiz
Adı
ALİCAN
Soyadı
Ozhan
Bir aylık bir muhabbet kusu aldm yaklasık ıkı haftadır bende sürekli cicıkus dıyorum yanında bu aralar cok degısık gırtlaktan gelen bır sesler geliyor bazen cicikus dıyor gibi yada bana öyle geliyor sizce konusmaya mı calısıyor .

ahmet1970

Üyemiz
Nasıl konuşmaz. Çok da güzel konuşur . Evet Alican bey siz seslenmeye devam edin benim kuşumunda ilk kelimesi cicikuş olmuştu. İlk kelime geldikden sonra devamı geliyor. Dediğiniz gibi kuş boğazını hazırlıyor. Pes etmeyin kesinlikle öğrenmeye hevesli bir kuşunuz var.

Alis

Yeni Üyemiz
Adı
ALİCAN
Soyadı
Ozhan
Cok teşekkürler Ahmet bey nazik cevap için.  :) Pes etmek yok ?

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Tabi ki muhabbet kuşları da konuşur,hemen hemen her hayvan konuşur biz anlamıyoruz sadece. Anlam veremedim konuşmaz yazan yoruma. Bence size öyle gelmiyordur konuşuyordur zamanla daha da düzgün konuşur. Gırtlak sesi gibi ses çıkarıyorlar başta zaten.  squint

Kahraman sinan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Kahraman
Herkesçe doğruluğu bilinen gerçeğe aykırı cevap verilirse herkes tekrardan bu bilinen gerçeğin doğruluğunu ispat etme eğiliminde bulunur.
Elbette muhabbet kuşları konuşur.
Fakat ben hiç konuşturmadım dolayısıyla arkadaşın hangi evrede olduğunu tecrübe etmediğindem bilemezdim.
Bilenler yazmaya üşeniyordu.
Bende doğruluğu bilinen gerçeğin aksini iddia ettim ki arkadaş aradığı cevabı bulabilsin diye.

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Benimki 8 aylik cumle kuruyor elimde buyudu masallah

Alis

Yeni Üyemiz
Adı
ALİCAN
Soyadı
Ozhan
Arkadaşlar cevaplarıniz için çok teşekkürler bir sorum daha olucak. Sikmak istemem elbette. Su sıralar arada cicikus diyorr çoğu anlaşılmıyor ama bazen denk geliyor anlıyoruz güzel bi şekilde soyluyor dediğim gibi arada anlaşılır söylüyor .. Ve şöyle bi sorun var ben kusumun sürekli konuşmasını istiyorm konuşmayı net öğrendiğinnde  sürekli konuşacak degil mi  ? Gündüzleri çünkü şuan konuşma modunda olmuyor acikcasi akşamları ddinlenirken cevapvveriyor sadece suanda

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Sinan KAHRAMAN.' Alıntı:
Herkesçe doğruluğu bilinen gerçeğe aykırı cevap verilirse herkes tekrardan bu bilinen gerçeğin doğruluğunu ispat etme eğiliminde bulunur.
Elbette muhabbet kuşları konuşur.
Fakat ben hiç konuşturmadım dolayısıyla arkadaşın hangi evrede olduğunu tecrübe etmediğindem bilemezdim.
Bilenler yazmaya üşeniyordu.
Bende doğruluğu bilinen gerçeğin aksini iddia ettim ki arkadaş aradığı cevabı bulabilsin diye.
Doğru cevabı bildiğiniz halde aksini demeyin lütfen, yine de açıklama için teşekkürler

Süleyman Kara

Yeni Üyemiz
Adı
Süleyman
Soyadı
Kara
Alican ÖZHAN' Alıntı:
Arkadaşlar cevaplarıniz için çok teşekkürler bir sorum daha olucak. Sikmak istemem elbette. Su sıralar arada cicikus diyorr çoğu anlaşılmıyor ama bazen denk geliyor anlıyoruz güzel bi şekilde soyluyor dediğim gibi arada anlaşılır söylüyor .. Ve şöyle bi sorun var ben kusumun sürekli konuşmasını istiyorm konuşmayı net öğrendiğinnde  sürekli konuşacak degil mi  ? Gündüzleri çünkü şuan konuşma modunda olmuyor acikcasi akşamları ddinlenirken cevapvveriyor sadece suanda
Kelimeler arttıkça konuşma süresi de artar. Bizim eski kuş ötmeyi unutmuştu resmen, yanına dişi aldığımda kur yaparken bile bildiği kelimeleri peşpeşe söylüyor nerdeyse ötmüyordu. Öğrettiğim kelimelerden "canım kuşum benim tatlı kuşum şeker kuşum benim"i dişiye kur yaparken kullandığında çok gülmüştüm.  :D