Uğur Yaşar Uzun
Üyemiz
Jul 28, 2013 Arkadaşlar üretimhanemin bir bölümünü sizlere paylaşmak istedim...
Ve Aleyküm Selam, şu anda bu kuşlar görseldir, satılılık değiller, iki gün önce, elimdeki tüm yavrularınıda sattım, inşallah 2 veya 3 hafta sonra satılık olanları paylaşırım...Ahmet POLAT' Alıntı:Selamun aleyküm satilikmi bu kuslar satiyormusunuz ?
Çok teşekkür ederim..Hasan US' Alıntı:maşallah güzel, kuşlar hayırlı üretimler
Çok teşekkürler Mehtap hanım, bende sizin kuşlarınızı, yavrularınızı çok beğendim ....Mehtap YILMAZ' Alıntı:Maşallah çok güzel bir üretimhane kuşlarınızda çok güzeller hocam.
Ersin bey çok teşekkürler...Ersin AKSAR' Alıntı:maşallah çok güzeller. hayırlı üretimler
Saolun ben daha çok acemi sayılırım bunlar ilk yavrlarımU.Yaşar UZUN' Alıntı:Çok teşekkürler Mehtap hanım, bende sizin kuşlarınızı, yavrularınızı çok beğendim ....
Anlamadım ne demek istediğinizi ? ayrıca güzel dilekleriniz için teşekkürler....Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:En azından siz yavru alabilmişsiniz![]()
![]()
Bn alamıorum
Hayırlı üretimler bayıldım ileriye dönük çok güzel hayallerim var
hep sizler sayesinde . Evimin bir odasını full kuş beslicem
![]()
Öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, ben kafestede, salmadada üretim yapıyorum, asliında kafes üretimi daha zor olanı, sadece kafesin kontrolü kolay, bu kuşların doğasında kafes yok,kafeste 2 veya 3 defa yavru aldığınızda dinlendirmek zorundasınız, ve dinlendirmek için kuşları salmaya aldığınızda, çoğu zayıflamış, uçamaz hale gelmiş oluyorlar,ben çok üzülüyorum onların özgürlüğü salmada, bu kuşlar salmada çok daha mutlular, salma üretiminin kuralları var ve bu kurallara uymak zorundasınız, Habil Tanta Bey bu platformda kuralları çok iyi açıklamış, şayet kuşları koloni haline getiremezseniz üretim yapamazsınız, yuvalıklarını sormuşsunuz, tabiki dişardan kontrol edebildiğim yuvalıkları var, salmada bu kuşların bana ne kadar alıştığını bir gün sizlerle paylaşırım, yem veya mama vermeye girdiğimde hepsi anlıyor ve daha mama tepsisi elimdeyken yemeye başlıyorlar, kavga meselesine gelince, kuşları eşleştirmeden ve yuvalıkları takmadan uzun bi süre birlikte kalmalarını yani koloni olmalarını sağlamanız halinde kesinlikle kavga olmaz, Tekrar hatırlrtmak istiyorum, Habil Tanta'nın makalesini okuyun ve harfiyen uyun, sizin ve kuşlarınızın ne kadar mutlu olcağını göreceksiniz, saygılarımla....Gökçen ÇELİK' Alıntı:gördüğün en güzel üretimhane... yaşar bey maşallah nazar değmesin en hoşuma giden şey büyük bir alanda serbest olmaları kafese tıkılıp kalmamaları oldu. gördüğüm kadarıyla yuvalıkları var değil mi yani orası yavruladıkları alan.
ben de bu şekilde istiyorum bi kafeste iki yuvalık ama kavga çıkar diyenler oluyor bana da mantıklı geliyor çıkabilir evet ama şimdi sizin bu üretimhanenizi görünce de çok hoşuma gitti. biraz anlatabilir misiniz?
Allah razı olsun Mustafa Bey teşekkür ederim...Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:Allah kolaylık versin vallahi.
Siz üreticilerin işi çok zor,biz evde 2-3 çiftle zor baş ediyoruz.
Emeğe saygı bütün üreticiler için..