Arkadaşlar üretimhanemin bir bölümünü sizlere paylaşmak istedim...

Adı
Uğur Yaşar
Soyadı
Uzun
Ahmet POLAT' Alıntı:
Selamun aleyküm satilikmi bu kuslar satiyormusunuz ?
  Ve Aleyküm Selam,  şu anda bu kuşlar görseldir, satılılık değiller, iki gün önce, elimdeki tüm yavrularınıda sattım, inşallah 2 veya 3 hafta sonra satılık olanları paylaşırım...

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Maşallah hepsi birbirinden güzel..Emeğinize sağlık..Paylaşım için teşekkürler.

Adı
Uğur Yaşar
Soyadı
Uzun
Uzun zamandır siz yorum yapan ustaları bu siteden takip ediyorum, sizlerden çok şey öğrendim, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,yıllarını üretime vermiş gönlünü bu kuşlara vermiş herkese saygılar.....

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah çok güzel bir üretimhane kuşlarınızda çok güzeller hocam.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
U.Yaşar UZUN' Alıntı:
Çok teşekkürler Mehtap hanım, bende sizin kuşlarınızı, yavrularınızı çok beğendim ....
Saolun ben daha çok acemi sayılırım bunlar ilk yavrlarım :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
En azından siz yavru alabilmişsiniz :D :D :( Bn alamıorum :D Hayırlı üretimler bayıldım ileriye dönük çok güzel hayallerim var :D hep sizler sayesinde . Evimin bir odasını full kuş beslicem :D

Adı
Uğur Yaşar
Soyadı
Uzun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
En azından siz yavru alabilmişsiniz :D :D :( Bn alamıorum :D Hayırlı üretimler bayıldım ileriye dönük çok güzel hayallerim var :D hep sizler sayesinde . Evimin bir odasını full kuş beslicem :D
Anlamadım ne demek istediğinizi ? ayrıca güzel dilekleriniz için teşekkürler....

gokcencelik

Uzman Üyemiz
gördüğün en güzel üretimhane... yaşar bey maşallah nazar değmesin en hoşuma giden şey büyük bir alanda serbest olmaları kafese tıkılıp kalmamaları oldu. gördüğüm kadarıyla yuvalıkları var değil mi yani orası yavruladıkları alan.
ben de bu şekilde istiyorum bi kafeste iki yuvalık ama kavga çıkar diyenler oluyor bana da mantıklı geliyor çıkabilir evet ama şimdi sizin bu üretimhanenizi görünce de çok hoşuma gitti. biraz anlatabilir misiniz?

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Allah kolaylık versin vallahi.
Siz üreticilerin işi çok zor,biz evde 2-3 çiftle zor baş ediyoruz.
Emeğe saygı bütün üreticiler için..

Adı
Uğur Yaşar
Soyadı
Uzun
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
gördüğün en güzel üretimhane... yaşar bey maşallah nazar değmesin en hoşuma giden şey büyük bir alanda serbest olmaları kafese tıkılıp kalmamaları oldu. gördüğüm kadarıyla yuvalıkları var değil mi yani orası yavruladıkları alan.
ben de bu şekilde istiyorum bi kafeste iki yuvalık ama kavga çıkar diyenler oluyor bana da mantıklı geliyor çıkabilir evet ama şimdi sizin bu üretimhanenizi görünce de çok hoşuma gitti. biraz anlatabilir misiniz?
Öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, ben kafestede, salmadada üretim yapıyorum, asliında kafes üretimi daha zor olanı, sadece kafesin kontrolü kolay, bu kuşların doğasında kafes yok,kafeste 2 veya 3 defa yavru aldığınızda dinlendirmek zorundasınız, ve dinlendirmek için kuşları salmaya aldığınızda, çoğu zayıflamış, uçamaz hale gelmiş oluyorlar,ben çok üzülüyorum onların özgürlüğü salmada, bu kuşlar salmada çok daha mutlular, salma üretiminin kuralları var ve bu kurallara uymak zorundasınız, Habil Tanta Bey bu platformda  kuralları çok iyi açıklamış, şayet kuşları koloni haline getiremezseniz üretim yapamazsınız, yuvalıklarını sormuşsunuz, tabiki dişardan kontrol edebildiğim yuvalıkları var, salmada bu kuşların bana ne kadar alıştığını bir gün sizlerle paylaşırım, yem veya mama vermeye girdiğimde hepsi anlıyor ve daha mama  tepsisi elimdeyken yemeye başlıyorlar, kavga meselesine gelince, kuşları eşleştirmeden ve yuvalıkları takmadan uzun bi süre birlikte kalmalarını yani koloni olmalarını sağlamanız halinde kesinlikle kavga olmaz, Tekrar hatırlrtmak istiyorum, Habil Tanta'nın makalesini okuyun ve harfiyen uyun, sizin ve kuşlarınızın ne kadar mutlu olcağını göreceksiniz, saygılarımla....

Adı
Uğur Yaşar
Soyadı
Uzun
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
Allah kolaylık versin vallahi.
Siz üreticilerin işi çok zor,biz evde 2-3 çiftle zor baş ediyoruz.
Emeğe saygı bütün üreticiler için..
Allah razı olsun Mustafa Bey teşekkür ederim...