ARKADAŞLARLA BERABERDİK

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
BUGÜN AKIN ARKADAŞIMIZLA EMİNONÜ ÇİÇEK PAZARINDA BULUŞTUK
ARDINDAN YAYA VAZİYETTE MERCAN,BEYAZIT,VEZNECİLER,FATİH GÜZERGAHINDAN EDİRNEKAPI KUŞ PAZARINA VARDIK
ORDA BİZİ BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZLA BİRKAÇ KARE RESİMLEDİK ARDINDAN BENİM ÜRETİMHANEDE SON NOKTAYI KOYDUK

www.muhabbetkusuureticileri.org Eminönü kuşçular

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Çoktandır bukadar uzun yol yürümemiştim. Okadar vaktimizi almış. Almış diyorum çünkü yol boyunca Selahattin abinin doyumsuz muhhabbtinden farkedemedim. Bir pet-shopcu arkadaşımıza uğradık. Oradanda pazarda değerli arkadaşlarımızala buluştuk. Doyumsuz birgündü. Tabi Selahattin abinin mekanına gidipte ikramsız kimseyi göndermiyor sanırım. :) Kesesine Berket. HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SELAHATTİN ABİ ve DİĞER ARKADAŞLAR. :) :d

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Maşallah iyi yol yapmışsınız. Galiba sen diyete girdin abi. Yürüyüş var mangal yok. Şaşırdımmm.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MEHMET GELEN MİSAFİRLERE MANGAL TEKLİF EDİYORUM KABUL ETMİYORLAR KORKUYORLAR HERHALDE
ZANNEDİYORUM ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORLAR BİZ MANGALDA YERSEK AZ YERİZ SELAHATTİN ABİDE BİZE GELDİMİ BİR KUZUYU DEVİRİR
O YÜZDEN RİZİKOYA GİRMEYİ GÖZE ALAMADIKLARI İÇİN BENİM MANGAL DAVETİMİ KABUL ETMİYORLAR

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Allah hiç bozmasın , devamını getirsin..

Haluk Peker

Üyemiz
Adı
Haluk
Soyadı
Peker
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
MEHMET GELEN MİSAFİRLERE MANGAL TEKLİF EDİYORUM KABUL ETMİYORLAR KORKUYORLAR HERHALDE
ZANNEDİYORUM ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORLAR BİZ MANGALDA YERSEK AZ YERİZ SELAHATTİN ABİDE BİZE GELDİMİ BİR KUZUYU DEVİRİR
O YÜZDEN RİZİKOYA GİRMEYİ GÖZE ALAMADIKLARI İÇİN BENİM MANGAL DAVETİMİ KABUL ETMİYORLAR

Abi mangalın burada hazır ... bekliyoruz...:)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:

:D    :D    :D    :D    :D

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    MuhabbetKuşu severleri birarada görmek çok güzel..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
ALLAH muhabbetinizi artırsın.görüntüler çok güzel sagolun fotograflarda tatlı niyetine olmuş:)))).yürüyüş ise bahar sporu olmuş desenise:))))) ;D ;D ;D
saygılar...

E

elaziz2316

Guest
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Maşallah iyi yol yapmışsınız. Galiba sen diyete girdin abi. Yürüyüş var mangal yok. Şaşırdımmm.
    +1

Fotoğraflarda Yılmaz!ı göremedik. Bu tür fotoğraflarda gözümüz alışmıştı.  :-[