7-8 aylık kuşum eşli ilk başta mantar denildi mantar ilaca sürdüm gecmedi daha sonra gözünün altı şişti fotoraflarda gözüküyor daha sonra yavaş yavaş tüyleri döküldü şimdide bu haldeAli ŞENER' Alıntı:kuşun özelliklerinden yaşından vss. eşlimi eşsiszmi biraz bahsetsen yorum yaoarlar..bendede yavrulu show kusum ilk defa dolu yumurta cıkardı üzerine yattı sitresten sol sağ yanak tüyleri dökülmüştü ama çok şükür 15 gün içinde toparladı sitrestenmiş bizimkisi
bence sen arkadslara kuşun özelliklerinden biraz bahset forumda bu işi cok iyi iblen arkadslar var sana sebebini söyliyeceklerdir
salayım yada kaderinemi terk edeyim bunumu dmeye çalışıyosunuz :-[Umut ERGÜN' Alıntı:Cevap yazmama sebeblerinnden bırılerı elımızden ne gelırkı napabılırız o kusa herşeyi denemıssn
ilk başlarda yara küçüktü terramycin sürdüm ilerleyince avipom merhem kullandım faydasını görmedim dahada ilerledi gözünün altında beze oluştu ve tüyler dökülmeye başladı kurtara bilirsek çok sevinirim gerçektende :-[Uğur SARI' Alıntı:kesmeyelim ümidimizi bi araştıralım sizde hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız bi yazın buluruz bişeyler inşallah
sinüzit olduğuna emin değilim çünkü ilk başta yaraydı sonra geliştii ve tüyler döküldüKemal AKBULUT' Alıntı:slm bu tip olay benim başıma gelmedi fakat edindiğim bilgilere göre sinüzit ile alakalı bır durum biliyorun o yönde bir tedavi araştırabilir uygularsın geçmiş olsun elinden geleni yapacan başka çare yok pes etmek yok saygılar slm
tabiki denerim de kuyruğunuda sallıyo yani baska hastalıklarınında olduğunun habercisi sayılmazmıUğur SARI' Alıntı:yumuşak bi krem, vazelinde olabilir bence. Az az akşamdan akşama sürsen, deride yumuşama olacaktır hava alacaktır tüyün çıktığı yerler bence. daha sonra minik minik tüyleri göreceksiniz diye tahmin ediyorum. 2 haftadır bendeki erkeğe uyguluyorum bayaa fark etti tüyler çıktı yani. dene bence kaybedecek bişeyimiz olacağını sanmıyorum. saygılar