artık ümidimi kestim (FOTORAFLII)

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
arkadaşlar kuşumun nerdeyse kafasındaki tüylerin yüzde 50 si gitti herşeyi denedim olmadı  artık ümidimi kestim bu da fotorafları

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
anne babamı yoldu bunu yok sa kendısımı cıkardı boyel

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
kimse yorum atmıyor. çünkü yanlış yönlendirmekten  çekiniyor insanlar.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
kuşun özelliklerinden yaşından vss. eşlimi eşsiszmi biraz bahsetsen yorum yaoarlar..bendede yavrulu show kusum ilk defa dolu yumurta cıkardı üzerine yattı sitresten sol sağ yanak tüyleri dökülmüştü ama çok şükür 15 gün içinde toparladı sitrestenmiş bizimkisi

bence sen arkadslara kuşun özelliklerinden biraz bahset forumda bu işi cok iyi iblen arkadslar var sana sebebini söyliyeceklerdir

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
kardeşim başka kuşun varsa hemen ayır busene çıkan bir rahatsızlık  bu göz akıntısıyla başlıyo

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Ali ŞENER' Alıntı:
kuşun özelliklerinden yaşından vss. eşlimi eşsiszmi biraz bahsetsen yorum yaoarlar..bendede yavrulu show kusum ilk defa dolu yumurta cıkardı üzerine yattı sitresten sol sağ yanak tüyleri dökülmüştü ama çok şükür 15 gün içinde toparladı sitrestenmiş bizimkisi

bence sen arkadslara kuşun özelliklerinden biraz bahset forumda bu işi cok iyi iblen arkadslar var sana sebebini söyliyeceklerdir
7-8 aylık kuşum eşli ilk başta mantar denildi mantar ilaca sürdüm gecmedi daha sonra gözünün altı  şişti fotoraflarda gözüküyor daha sonra yavaş yavaş tüyleri döküldü şimdide bu halde

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Cevap yazmama sebeblerinnden bırılerı elımızden ne gelırkı napabılırız o kusa herşeyi denemıssn

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Umut ERGÜN' Alıntı:
Cevap yazmama sebeblerinnden bırılerı elımızden ne gelırkı napabılırız o kusa herşeyi denemıssn
salayım yada kaderinemi terk edeyim bunumu dmeye çalışıyosunuz  :-[

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Öyle bişey demedikki geçmiş olsun daha düzelecegını sanmıyorum ayrı kafese al kusu yasarsa yasar yasamassa yasamaz bu kadar basıt

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
kesmeyelim ümidimizi bi araştıralım sizde hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız bi yazın buluruz bişeyler inşallah

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Uğur SARI' Alıntı:
kesmeyelim ümidimizi bi araştıralım sizde hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız bi yazın buluruz bişeyler inşallah
ilk başlarda yara küçüktü  terramycin sürdüm ilerleyince avipom merhem kullandım faydasını görmedim dahada ilerledi gözünün altında beze oluştu ve tüyler dökülmeye başladı kurtara bilirsek çok sevinirim gerçektende  :-[

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
slm bu tip olay benim başıma gelmedi fakat edindiğim bilgilere göre sinüzit ile alakalı bır durum biliyorun o yönde bir tedavi araştırabilir uygularsın geçmiş olsun elinden geleni yapacan başka çare  yok pes etmek yok saygılar slm

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
slm bu tip olay benim başıma gelmedi fakat edindiğim bilgilere göre sinüzit ile alakalı bır durum biliyorun o yönde bir tedavi araştırabilir uygularsın geçmiş olsun elinden geleni yapacan başka çare  yok pes etmek yok saygılar slm
sinüzit olduğuna emin değilim çünkü ilk başta yaraydı sonra geliştii ve tüyler döküldü

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
yumuşak bi krem, vazelinde olabilir bence. Az az akşamdan akşama sürsen, deride yumuşama olacaktır hava alacaktır tüyün çıktığı yerler bence. daha sonra minik minik tüyleri göreceksiniz diye tahmin ediyorum. 2 haftadır bendeki erkeğe uyguluyorum bayaa fark etti tüyler çıktı yani. dene bence kaybedecek bişeyimiz olacağını sanmıyorum. saygılar

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Uğur SARI' Alıntı:
yumuşak bi krem, vazelinde olabilir bence. Az az akşamdan akşama sürsen, deride yumuşama olacaktır hava alacaktır tüyün çıktığı yerler bence. daha sonra minik minik tüyleri göreceksiniz diye tahmin ediyorum. 2 haftadır bendeki erkeğe uyguluyorum bayaa fark etti tüyler çıktı yani. dene bence kaybedecek bişeyimiz olacağını sanmıyorum. saygılar
tabiki denerim de kuyruğunuda sallıyo  yani baska hastalıklarınında olduğunun habercisi sayılmazmı