MERHABA BU ARALAR BEN AŞIRI KONU AÇIYORUM BUNU FARKINDAYIM AMA BEN KUŞLARIMIN SAĞLIKLI MUTLU VE HUZURLU BİR ÖMÜR GEÇİRMESİNİ İSTİYORUM BU YÜZDEN ÇOK KONU AÇIP SORULAR SORUYORUM SİTEYİ MEŞGUL ETTİĞMDEN DOLAYI SİTE SAKİNLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM..
teşekkürler İlker abi ben kendimi bir an suçlu durumda hisstmiştimilker ERTÜRK' Alıntı:SORMAK AYIP DEĞİL ARKADAŞIM TABİ SORACAKSIN KAFANA TAKILANI HERKEZİN KENDİNE GÖRE DOĞRULARI VARDIR BUNLARIN İÇİNDEN KAFANA YATANI SENDE UYGULAYACAKSIN ÇARE BULURSAN BAŞKALARINA SUNACAKSIN BURASI ADI ÜSTÜNDE PAYLAŞIM SİTESİ
ömer adam' Alıntı:aile olmanın gereği bu değilmidir
hepimizin bir ortak noktası var bunun için buradayız
+1ilker ERTÜRK' Alıntı:SORMAK AYIP DEĞİL ARKADAŞIM TABİ SORACAKSIN KAFANA TAKILANI HERKEZİN KENDİNE GÖRE DOĞRULARI VARDIR BUNLARIN İÇİNDEN KAFANA YATANI SENDE UYGULAYACAKSIN ÇARE BULURSAN BAŞKALARINA SUNACAKSIN BURASI ADI ÜSTÜNDE PAYLAŞIM SİTESİ
ORÇUN AST' Alıntı:
ilker ERTÜRK' Alıntı:SORMAK AYIP DEĞİL ARKADAŞIM TABİ SORACAKSIN KAFANA TAKILANI HERKEZİN KENDİNE GÖRE DOĞRULARI VARDIR BUNLARIN İÇİNDEN KAFANA YATANI SENDE UYGULAYACAKSIN ÇARE BULURSAN BAŞKALARINA SUNACAKSIN BURASI ADI ÜSTÜNDE PAYLAŞIM SİTESİ
+1ömer adam' Alıntı:aile olmanın gereği bu değilmidir
+100000000000000000000000000000000000000ömer adam' Alıntı:aile olmanın gereği bu değilmidir
ilker ERTÜRK' Alıntı:SORMAK AYIP DEĞİL ARKADAŞIM TABİ SORACAKSIN KAFANA TAKILANI HERKEZİN KENDİNE GÖRE DOĞRULARI VARDIR BUNLARIN İÇİNDEN KAFANA YATANI SENDE UYGULAYACAKSIN ÇARE BULURSAN BAŞKALARINA SUNACAKSIN BURASI ADI ÜSTÜNDE PAYLAŞIM SİTESİ
+1Özgür Kurt' Alıntı:hepimizin dikkat etmesi gereken nokta
önce araştıralım eğer aynı konu daha önce açılmamışsa konu açalım
+1ilker ERTÜRK' Alıntı:SORMAK AYIP DEĞİL ARKADAŞIM TABİ SORACAKSIN KAFANA TAKILANI HERKEZİN KENDİNE GÖRE DOĞRULARI VARDIR BUNLARIN İÇİNDEN KAFANA YATANI SENDE UYGULAYACAKSIN ÇARE BULURSAN BAŞKALARINA SUNACAKSIN BURASI ADI ÜSTÜNDE PAYLAŞIM SİTESİ
+2Özgür Kurt' Alıntı:hepimizin dikkat etmesi gereken nokta
önce araştıralım eğer aynı konu daha önce açılmamışsa konu açalım