üstadlar bugün 0850 333 29 84 nolu telefonla beni arayıp geçen yıl asist pointten kendime ferdi kaza sigortası yaptırmışım.geçen yıl bedeva kullanmışım bu yıl 249 tl ödeyecekmişim.ben böyle bir sigorta yaptırmadım dediğim anda bana adres bilgimi ve kredi kartımın ilk 8 numarasını beni ikna etmek için söyledi ve benden tc kimlik numaramı istedi.ben ne kadar itiraz etsemde bana dediği laf o zaman gidin savcılığa başvurun ses kaydınız dinlensin diyor.yani beni ikna etmek için elinden geleni yapıyor.savcılık mahkeme tüm masraflarıda benim ödeyecegimi söyleyip caydırıcı olmaya çalışıyor.herneyse benden tc mi isteyince dedim ki madem siz benim kart numarama kadar herşeyi biliyorsunuzda nasıl benim tc numaramı bilmiyorsunuz üstelik bide tc numaram olmadan nasıl beni sigortadan yararlandırıyorsunuz deyince kadın sinirlendi cevabınızı verin yoksa sizin adınıza iptal faturası yollayacagız ve ve 600 tl cezalı olarak ödeyeceksiniz dedi. ben de o bana kızınca ana avrat düz gidip allah belanızı versin deyip suratına kapattım telefonu.
allah için bu şekilde bir şeyle karşılaşırsanız dikkat edin düşmeyin bu hayvanların eline.interneti bi araştırın konunun önemini daha da çok anlayacaksınız teşekkürler...
allah için bu şekilde bir şeyle karşılaşırsanız dikkat edin düşmeyin bu hayvanların eline.interneti bi araştırın konunun önemini daha da çok anlayacaksınız teşekkürler...