asist point dolandırıyor acil!!!

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
üstadlar bugün 0850 333 29 84 nolu telefonla beni arayıp geçen yıl asist pointten kendime ferdi kaza sigortası yaptırmışım.geçen yıl bedeva kullanmışım bu yıl 249 tl ödeyecekmişim.ben böyle bir sigorta yaptırmadım dediğim anda bana adres bilgimi ve kredi kartımın ilk 8 numarasını beni ikna etmek için söyledi ve benden tc kimlik numaramı istedi.ben ne kadar itiraz etsemde bana dediği laf o zaman gidin savcılığa başvurun ses kaydınız dinlensin diyor.yani beni ikna etmek için elinden geleni yapıyor.savcılık mahkeme tüm masraflarıda benim ödeyecegimi söyleyip caydırıcı olmaya çalışıyor.herneyse benden tc mi isteyince dedim ki madem siz benim kart numarama kadar herşeyi biliyorsunuzda nasıl benim tc numaramı bilmiyorsunuz üstelik bide tc numaram olmadan nasıl beni sigortadan yararlandırıyorsunuz deyince kadın sinirlendi cevabınızı verin yoksa sizin adınıza iptal faturası yollayacagız ve ve 600 tl cezalı olarak ödeyeceksiniz dedi. ben de o bana kızınca ana avrat düz gidip allah belanızı versin deyip suratına kapattım telefonu.

allah için bu şekilde bir şeyle karşılaşırsanız dikkat edin düşmeyin bu hayvanların eline.interneti bi araştırın konunun  önemini daha da çok anlayacaksınız teşekkürler...

güray

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
VURAL
Bunların hepsinin allah belasını versin ortalık dolandırıcılarla kaynıyor her geçen gün yeni yeni şeyler çıkartıyorlar.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Aynısı bana da oldu ne kadar küfretsemde aynı müessesenin başka insanları aradı vs aynı şeyi anlatıp durdular 1 yıla yakın arandım her ne kadar aramayın sizi savcılığa vercem dediysemde ikna olmadılar :) sonunda cep telefonumu değiştirdim ve kurtuldum. Bekir kardeş kurtulduğunu sanma cep numaranı öyle ya da böyle değiştireceksin geçmiş olsun :)
Ha buarada beni arayan global asist idi :) asistler tutuyor da başı farklı özünde hepsi aynı ama :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir hocam çok geçmiş olsun. Böyle adilelere ne zaman dur diyecekler . Şikayet ediyorsun geçici numaradan aranmışsınız inceleyeceğiz sonuç alınınca size haber verilecektir deniyor ama bir yıl geçiyor hala haber yok

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
sayın hocam gçmiş olsun...ne kadar şanslı insansn sen böle gülmekten ölecem yaaa bütü şansızlıklar senimi bulacak şaka biryana üzüldüm ortalıkta böle kişiliksiz insanlar çok malesef tekrar geçmiş olsun...

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Bekir hocam çok geçmiş olsun. Böyle adilelere ne zaman dur diyecekler . Şikayet ediyorsun geçici numaradan aranmışsınız inceleyeceğiz sonuç alınınca size haber verilecektir deniyor ama bir yıl geçiyor hala haber yok

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
sayın hocam gçmiş olsun...ne kadar şanslı insansn sen böle gülmekten ölecem yaaa bütü şansızlıklar senimi bulacak şaka biryana üzüldüm ortalıkta böle kişiliksiz insanlar çok malesef tekrar geçmiş olsun...
:D:D vallahi abi ya ne şanssız bi adamım ben yav.kuş çiftleşir yumurtlamaz dolandırıcılar beni bulur bu ney ya :D allahtan tc  yi vermedim abi versek halimiz haraptı.haman kredi kartımı iptal ettirdim ne olur ne olmaz abi.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Güray VURAL' Alıntı:
Bunların hepsinin allah belasını versin ortalık dolandırıcılarla kaynıyor her geçen gün yeni yeni şeyler çıkartıyorlar.
Dikkatli olmak lazım.

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
bu bankalarin yalvar  yakar kredi kari vermesine bayram sekeri dagitormus gibi reklam yapmasina
acayip derecede kiziyorum
kardesim kimin parasini kime veriyorsun sen tozpembe gosterip insanlarin kanina niye giriyorsun
babam bile gel sana kredi verim demiyor siz babamdan dahami babasiniz veriyor millete karti limitte 5-10 kati
sonra millet kart derdine ulasiyor
cebinde 10 tane kart biri olmadi diyeri dolandiricilarin eline geciyor bilgileri sonra ugras dur
kredi kartina krediye tamamen karsiyim
bir insanin bana gore 1 den fazla kredi karti olmamali oda acil durumlar icin hani bir arkadas ortamina girer cebinde nakit vs olmaz o gibi durumlar icin maasin yarisindan fazlada limiti olmamali
internet oyle yayildiki
bir siteye uye oluyorsun veya bir banka kartin bir yerde okuyucudan geciyor
adamlar kutuphane yapmis
ad
soyad
numara
kartno
sonra bu bilgileri satiyor ona buna satilan yer baskasiyla liste takasi yapiyor
bir bakmisin mantar gibi bilgilerin her yerde dolasiyor

30 yasindayim 1 tane kredi kartim yok
gecen yil bankanin birine para yatirdim yurt disina ciktim

ailemin evine kart gondermis resmen beynim kaynadi
aradim kardesim kart isteyenmi oldu niye gonderiyorsun efendim bulunsun
agzima geleni soledim
halen piskin piskin efendim sifresini gondermedik kullanamazlar sifresini bir hafta sonra gonderecegiz
diyor

adamlar artik bu kadar piskin uzak durmakda fayda var en iyisi nakit bence
bilgilerinizi yazmayin her yere bilgisayarinizda bile bulundurmayin scan yapilmis kimliklerinizi resminizi kesinlikla birakmayin internet erisimi olan pc lerde
alin bir usb hard disk ozel bilgilerinizi vs icinde saklayin onuda sifreleyin kimsenin eline gecmesin

allahim bu serefsizlerin belasini versin

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
bu iş çok çoğaldı son zamanlarda. geçenlerde beni de aradılar. patır kütür kart numaramı, adresimi söylüyor, bi de gerizekalı herif hiç biz bu hizmeti sunuyoruz biz şunu satıyoruz ilgilenir misiniz demek yok. kredi kartının 8 rakamını söylüyor geri kalan 8 rakamı istiyor, ferdi kaza sigortanı yenileyecez diyor. biraz ters konuştum kapattı. sonra ben aradım o numarayı dedim nerden buldunuz yok siz özel müşterilerin bilgilerini üst sınıf hastanelerden alıyoruz falan hadi lan dedim o şerefsiz hastane hastaların bilgilerini satıyo size siz de nasiplanmeye çalışıyosunuz.
bakalım bi daha aramadılar ama dediğim gibi gittiğiniz hastane falan gibi yerlerde biraz yüksek bi harcama yaparsanız hemen bigileriniz satılıyor bu çakallara.