Son 3 gündür böyle bu çift bana 10 gün önce geldi daha önce yoktu bu bir sorunmudur yani kuşta herhangi bir rahatsızlık olabilirmi
Muhabbet kuşu ayak atıyor
Muhabbet kuşu ayak atıyor
+1Yahya SAYIN' Alıntı:iLĞİNÇ, TEMPODA TUTUYOR OLABİLİR, GÜM SESİNDEN KORKUDAN DA YAPABİLİR...
Paylaşım için teşekkürler mi :-Xerbay' Alıntı:paylaşım için teşekkürler..
Şahin Abi, Engin videoyu paylaymış soruyu sorarken.sizin gözünüzden kaçmış sanırım.ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Kuşunuzun videosunu paylaşırsanız daha net yorumlar alabileceğinizi düşünüyorum
Kümesimdeyken kuşlarım çırpınmaya ses çıkarmaya başladıgında hemen saga sola bakıyorum sallanan birşey varmı diyeAhmet SALMAN' Alıntı:ayak sesten önce atıyor,bu hayvanlar depremide önceden hissedebiliyorlar
hemen bakmana gerek yok acele etme onlar bayağı önceden anlıyorlarEngin.K' Alıntı:Kümesimdeyken kuşlarım çırpınmaya ses çıkarmaya başladıgında hemen saga sola bakıyorum sallanan birşey varmı diye![]()
Video bende gözükmüyor Yasin. Sanırım benim bilgisayarda bir sorun var videosu olan birkaç topik açtım onlardada aynı sorunu yaşıyorumM.Yasin ÖZCAN' Alıntı:Şahin Abi, Engin videoyu paylaymış soruyu sorarken.sizin gözünüzden kaçmış sanırım.
Şahin Bey, flashplayeri yüklemeniz geekli. Eskide kalmıştır.ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Video bende gözükmüyor Yasin. Sanırım benim bilgisayarda bir sorun var videosu olan birkaç topik açtım onlardada aynı sorunu yaşıyorum
Teşekkür ederim Mehmet bey şimdi yükledim hallolduMehmet Kıdır' Alıntı:Şahin Bey, flashplayeri yüklemeniz geekli. Eskide kalmıştır.
http://get.adobe.com/tr/flashplayer/download/