mehmetkarabiyik
Yeni Üyemiz
- Web sitesi
- www.aydinkusculuk.com
- Adı
- Mehmet Salih
- Soyadı
- Karabıyık
Ar-Ge çalışmalarımız
+1Mert AYDIN' Alıntı:tertemiz bir üretimhane, tebrikler....
İsmail İLERİ' Alıntı:Hayırlı bol üretimler dilerim.güzel ve temiz bir mekan.
Aydın UmurluOğuz KURT' Alıntı:Burası nerede gezip görmek isterim
Yavaş yavaş alıyoruz hocam. Çekoslavak, yerli, albino var şimdilik.Ahmet TOPRAK' Alıntı:maşallah çok güzel sağlıklı bol üretimler. fakat yanlış anlamayın lütfen ama böyle yer ve bakım şartlarını sağlayacak imkanınız var niçin minyatür kuşlar ingiliz kuşlar eminim daha fazla keyif verecektir .
Klima sadece soğutma için. Isıtma için de termostatlı kaleorifer peteklerim var.Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:maşallah cok guzel bir uretimhane.birşey sormak istiyorum klimayı ısıtmadamı soğutmadamı kulanıyorsunuz.soğutmada ise kaç derecede çalışıyor ve gece gunduz aynımı teşekkurler.
Abi efe benMustafa ELARSLAN' Alıntı:Bende bir aydınlı olarak tanışma fırsatı bulduğum mehmet abimi bir kez daha tebrik ediyorum ve ekliyorum. Hobi ya da üretimhane hiç farketmez eğer yeterli bakımı ve koşulları sağlayamazsak verim alamayız bu ayrıca hayvan sevgisinden de ötedir. hastalıklar kaçınılmaz olur. Bu sebeble yüksek sıcaklıklarda lütfen kuşlarınızı eşe atıp eziyet etmeyin. İmkanınız varsa kuşların üzerine esmiyecek şekilde düşük fan ayarlarında ortamı serinletin.
Mehmet abiyle telefonlada birçok kez istişare ettik tekrar tekrar tebrik ediyorum önce hayvan sevgisi sonra ticaret![]()