Aydın Muhabbet Kuşu Üretimhanesinin Son Hali

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
maşallah çok güzel sağlıklı bol üretimler. fakat yanlış anlamayın lütfen ama böyle yer ve bakım şartlarını sağlayacak imkanınız var niçin minyatür kuşlar ingiliz kuşlar eminim daha fazla keyif verecektir  .

mehmetkarabiyik

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.aydinkusculuk.com
Adı
Mehmet Salih
Soyadı
Karabıyık
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
maşallah çok güzel sağlıklı bol üretimler. fakat yanlış anlamayın lütfen ama böyle yer ve bakım şartlarını sağlayacak imkanınız var niçin minyatür kuşlar ingiliz kuşlar eminim daha fazla keyif verecektir  .
Yavaş yavaş alıyoruz hocam. Çekoslavak, yerli, albino var şimdilik.

İngiliz de düşünüyoruz da önce bi kendini amorti etsin diye bekliyoruz açıkcası:)

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
maşallah cok guzel bir uretimhane.birşey sormak istiyorum klimayı ısıtmadamı soğutmadamı kulanıyorsunuz.soğutmada ise kaç derecede çalışıyor ve gece gunduz aynımı teşekkurler.

mehmetkarabiyik

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.aydinkusculuk.com
Adı
Mehmet Salih
Soyadı
Karabıyık
Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:
maşallah cok guzel bir uretimhane.birşey sormak istiyorum klimayı ısıtmadamı soğutmadamı kulanıyorsunuz.soğutmada ise kaç derecede çalışıyor ve gece gunduz aynımı teşekkurler.
Klima sadece soğutma için. Isıtma için de termostatlı kaleorifer peteklerim var.

Dün 27ydi bu gün 26 ya düşürdüm. Yavaş yavaş 24e düşürüp 24 te sabit bırakıcam. Gece gündüz değiştirmek mantıklı aslında, onu düşünmemiştim açıkcası:)

Nem değeri de 54-58 arasında geziyor.

Kanal havalandırma sistemiyle havayı da sürekli dışarıya salıyorum. Dışarıdan da iki aşamalı bi sistemle arındıktan sonra hava içeriye giriyor. Aynı zamanda da klima da o işlemi görüyor.

Tesisse iki günde bir yıkanıyor, duvarlarla birlikte.

Şimdilik böyle, gözümüzden kaçan bir şey varsa, belirtirseniz çok seviniriz

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
nekadar temizlik yapsanda muhabbetkusunun kendine has bi tozu var illa havaya yayılacaktır.klimanın filitresini sık sık kontrol et ve temizle bence daha verimli calışır.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Bende bir aydınlı olarak tanışma fırsatı bulduğum mehmet abimi bir kez daha tebrik ediyorum ve ekliyorum. Hobi ya da üretimhane hiç farketmez eğer yeterli bakımı ve koşulları sağlayamazsak verim alamayız bu ayrıca hayvan sevgisinden de ötedir. hastalıklar kaçınılmaz olur. Bu sebeble yüksek sıcaklıklarda lütfen kuşlarınızı eşe atıp eziyet etmeyin. İmkanınız varsa kuşların üzerine esmiyecek şekilde düşük fan ayarlarında ortamı serinletin.
Mehmet abiyle telefonlada birçok kez istişare ettik tekrar tekrar tebrik ediyorum önce hayvan sevgisi sonra ticaret  ;) 

mehmetkarabiyik

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.aydinkusculuk.com
Adı
Mehmet Salih
Soyadı
Karabıyık
friend
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
Bende bir aydınlı olarak tanışma fırsatı bulduğum mehmet abimi bir kez daha tebrik ediyorum ve ekliyorum. Hobi ya da üretimhane hiç farketmez eğer yeterli bakımı ve koşulları sağlayamazsak verim alamayız bu ayrıca hayvan sevgisinden de ötedir. hastalıklar kaçınılmaz olur. Bu sebeble yüksek sıcaklıklarda lütfen kuşlarınızı eşe atıp eziyet etmeyin. İmkanınız varsa kuşların üzerine esmiyecek şekilde düşük fan ayarlarında ortamı serinletin.
Mehmet abiyle telefonlada birçok kez istişare ettik tekrar tekrar tebrik ediyorum önce hayvan sevgisi sonra ticaret  ;)
Abi efe ben:) bakım oturdu iyice. Benim okulun bitmesi onlara yaradı en çok:)

Klimanın yelpazesini de duvara doğru çevirdik. Kuşlara gelmiyor ama sıcak hava üstte kaldığından emin olamadık öyle. Tavana vermek için bikaç şey düşünüyoruz şimdilik ya bakalım. Ya da klimanın önünü koridor yapıcaz.

Fikir varsa alalım hemen:)

oğuzkurt

Yeni Üyemiz
Adı
O
Soyadı
K
Aydınlıyım gelince görmek istiyorum ne tür kuşlar var.