efekan_altun
Uzman Üyemiz
Tuğçe abla ayna koyarsan arkadaş olamayabilirler.Sen bu erkekle çok güzel yavrular alırsın. Bence biraz daha büyüdüğünde sen bundan yavru almaya çalış süper bir kuşTuğçe KANCALI' Alıntı:
Tuğçe abla ayna koyarsan arkadaş olamayabilirler.Sen bu erkekle çok güzel yavrular alırsın. Bence biraz daha büyüdüğünde sen bundan yavru almaya çalış süper bir kuşTuğçe KANCALI' Alıntı:
RAİNBOW ? confusedtw Spangle olmasın byeTugay DERELİ' Alıntı:Maşallah çok güzel rainbow bir erkek evet kırma olduğu aşikar![]()
Evet kardeşim haklısın. Ben sadece en alttaki fotoğrafı gördüm de rainbow dedim. Göğüste mavilikler ve yeşillikler var kafada da sarılarR.Efekan ALTUN.' Alıntı:RAİNBOW ? confusedtw Spangle olmasın bye
kusura bakma abi bnm yorum da biraz sert olmuş friendTugay DERELİ' Alıntı:Evet kardeşim haklısın. Ben sadece en alttaki fotoğrafı gördüm de rainbow dedim. Göğüste mavilikler ve yeşillikler var kafada da sarılar![]()
Estağfurullah kardeşim yanlış anlaşılmalar olabilir aradaR.Efekan ALTUN.' Alıntı:kusura bakma abi bnm yorum da biraz sert olmuş friend
Aynayı şu an kaldırdım zaten. Bize de daha kolay alışır diye düşünürek. İleride koyarım.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Tuğçe abla ayna koyarsan arkadaş olamayabilirler.Sen bu erkekle çok güzel yavrular alırsın. Bence biraz daha büyüdüğünde sen bundan yavru almaya çalış süper bir kuş
Forumdaki şu mesajda http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,10108.0.html şöyle bir bilgi var.Canan NUMAN' Alıntı:Çok güzel 2. kuşun rengini ne düşünüyorsunuz acaba bu kuşta sarı var yeşil var mesela diğer kuştada mavi beyaz olsa değişik yavrular ve farklı renkler çıkma olasılığı artarmı acaba? Her ne kadar dedeleri bilinmiyorsada genede 4 rengi 2 çiftte tamamlayınca sanki daha çok renk seçeneği çıkıyor.
Sarı rengi yanlışlıkla seçmişim pardon, düzelttim.Canan NUMAN' Alıntı:Yazılar üst üste gelmiş, Tuğçe hanım şimdi farkettim yorum yapılmış ben onları okumamıştım.
Birde o sarı renkleri gözüm görmüyor. Rengi değiştirebilirseniz anlayamadım.