Aynı kafeste 3 ayrı kuş ? ? ?

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Arkadaşlar şöyle bir sorum olucak sizlere. Dünde konusunu açmıştım benim kuşlarım çiftleşmiyor diye. Bazı arkadaşlar sarı dişi kuşumun erkek olabileceğini söyledi. Acaba ben 1 kuş daha alsam (dişi) acaba kavga ederler mi? Ben sarı kuşumundişi olduğunu düşünüyorum. Şimdi bunlar çift, acaba yeni gelen kuşu dışlarlar mı ?

Ben 2 kuş sahiplendiren arkadaşa sordumda birisi dışlarlar dedi diyeri bir problemin olmayacağını söyledi ?

BİLEN BİRİSİ YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Aynı kafeste birlikte geçinmeleri çok zor ama imkansız değil . Ben tavsiye etmem o ayrı . Siz o sarı kuşun flaşsız önden ve yandan yakın bir fotoğrafını ekleyin

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Aynı kafeste birlikte geçinmeleri çok zor ama imkansız değil . Ben tavsiye etmem o ayrı . Siz o sarı kuşun flaşsız önden ve yandan yakın bir fotoğrafını ekleyin

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Sarı kuş dişi eğer eş tutmuyorlarsa birini değiştiriniz.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Ayrıca kafesiniz yeterli büyüklükte ise 1 çift kuş alın derim. Çift olup olmaması önemli değil yani en azından çeşit fazla olur :D  duruma göre hareket edersiniz devamında.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Ayrıca kafesiniz yeterli büyüklükte ise 1 çift kuş alın derim. Çift olup olmaması önemli değil yani en azından çeşit fazla olur :D  duruma göre hareket edersiniz devamında.
Cihad bey birbirleriyle iyi geçiniyorlar, yemek yediriyor erkek olanı ve birbirlerini temizliyorlar. Eş olduklarını düşünüyorum. O konuda sıkıntı yok. Bana göre dişi daha erişkinliğe ulaşmadı. Bunun için nijer tohumu alıcam en kısa zamanda..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Müslüm bey diğer konunuza da yazmıştım
sarı kuşun flaşsız bir iki resmini çekip koyun, bakalım,
net birşeyler yazalım....