baba kuşlarda stres olur mu?

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
şuan 5 yavrusunu bakan baba kuşuma bi haller oldu en küçüğü 19 günlük olan yavruları bakıyordu bugün yuvalığı aldık yetişkinlerde boşa yer işgal ediyordu en ufakta  diğerleri ile öğrenir diye düşündük fakat müleyim ve sakinliği ile süper olan kuşum özellikle en kuçuk yavruyu dövmeye başladı diğerlerini besliyor.ayrıca kızgınlık döneminde yavrularına kafa sallıyo şarkı söylüyo eşine cilve yaparken çıkardığı sesleri çıkarıyor.önceden bişey yoktu bugün oldu olay anlamadım zaten en küçük yavru 4 gün sonra bir aylık olacak diğerlerini hiç dövmedi. en küçüğünü ona göstere göster sevmedimde yadırgasa hepsini yadırgardı. sorun ne olabilir?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Çiftleşme isteğindeki artış..
    Bu durumda hem yavrularını besler, hemde çiftleşmek ister, Yerinizde olsaydım yuvalığı çıkarmaz; son 5-6 günü bu şekilde tamamlamayı hedeflerdim (olabildiğince gözlemleyerek)..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İnsan forumlarda fazla vakit geçirince huylarını, sorularını cevaplarını tahmin edebiliyor. Konuyu görünce bunu bir kişi sorabilir, Nihal dedim içimden, sonra birde Yılmaz cevap verir mutlaka dedim. Girdim baktım aynı öngördüğüm gibi olmuş. :)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Mehmet Kıdır' Alıntı:
İnsan forumlarda fazla vakit geçirince huylarını, sorularını cevaplarını tahmin edebiliyor. Konuyu görünce bunu bir kişi sorabilir, Nihal dedim içimden, sonra birde Yılmaz cevap verir mutlaka dedim. Girdim baktım aynı öngördüğüm gibi olmuş. :)
:)
bende yılmaz beyin yazım tarzına hastayım satır başı boşlukları cümlelere arası paragraf atlama kompozisyon gibi yazıyor gayet anlaşılır ve net :)

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
iş yerindeki şekersiz limonlu çay tercihim gibi bende biliniyorum forumda :)bu arada biras vazgeçti gibi onun yerinde fettan bir baba olsaydı hepsini dizmişti sıraya.az bir günü kaldı kardeşleriyle yem yemeğe de çalışıyor sade o girse koyarımda diğerleride baba kuşa fakir edebiyatı yapıp yem dileniyorlar.baba da tercihini büyüklerdeen yana kullanıyor en ufakları küçük emrah gibi ortada kalıyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Çiftleşme isteğindeki artış..
    Bu durumda hem yavrularını besler, hemde çiftleşmek ister, Yerinizde olsaydım yuvalığı çıkarmaz; son 5-6 günü bu şekilde tamamlamayı hedeflerdim (olabildiğince gözlemleyerek)..

Yılmaz beye katılıyorum