hayri güler
Üyemiz
Benim çiftimin dişisi öldü 6 aylık kızmış yavrusu var onunla çiftleştirsem bir sorun olur mu?yavrularda bir sorun olur mu
aynen katılıyorum akrabalık bağları yakınlaştıkça yavruların sorunlu olma ihtimali artıyor, kesinlikle eşe atmanızı önermiyorumEthem YAMAN' Alıntı:Olma ihtimali normal çiftlere göre daha yüksek hale gelir. Sonuçta sorunlu ama çekinik olan genlerin baskın hale gelme olasılığı daha yüksek. Sen eşe atma derim
bunlar insan değil kuş hayvanlar aleminde de bu gayet etik ve doğaldır.Muhammet BOZACI' Alıntı:hep üretimden yana düşünülüyor.sizce bu ETİK 'midir arkadaşlar..!!??
hayır bence doğal değil insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da DNA gen dizilimlerinde hatalar çıkabiliyor ve bu hataların olma olasılığı akrabalık bağları yakınlaştıkça artıyor.Gökhan YILDIZLI' Alıntı:bunlar insan değil kuş hayvanlar aleminde de bu gayet etik ve doğaldır.
Mahsun ECE' Alıntı:hayır bence doğal değil insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da DNA gen dizilimlerinde hatalar çıkabiliyor ve bu hataların olma olasılığı akrabalık bağları yakınlaştıkça artıyor.
kardeş ben biyolojik anlamda bakmıyorum hayvanların doğasına bakıyorum, yaradılış itibariyle hayvanlar bazı türler hariç, çiftleşme dönemlerinde kendilerine eş olarak ana, bacı, kardeş ayrımı yapmadan kurlarına karşılık veren dişi veya erkek ile çiftleşirler bu anasıda olabilir babasıda kardeşide gen dizilimleride buna uygun olarak yaratılımıştır, örnek olarak ana muhabbet kuşu yavrusu yuvadan atladığı zaman artık o yavrusu değildir onu eşinden kıskanır o yavruyu kafesten almazsanız ölüme kadar gidebilir...Mahsun ECE' Alıntı:hayır bence doğal değil insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da DNA gen dizilimlerinde hatalar çıkabiliyor ve bu hataların olma olasılığı akrabalık bağları yakınlaştıkça artıyor.
elbette yaradan hepsini hesap etmiştir.kimsenin bunu sorgulamasına gerek yok!fakat gözgöre göre yavruyla babanın bilerek çiftleştirilmesi yanlıştır.günahımız boynumuza..!Hakan EFE' Alıntı:Hiçbirsey olmaz, etik tartışması çok saçma , yaradan bunları hesap etmiştir merak etmeyin...
Etiklikle alakası yok ki kardeş , hayvanlarda bu yok . Sence 200 tane sığırı olan hayvancılıkla uraşan bir adam kardeş bu dana ile inek deyip çiftleştirmiyor muMuhammet BOZACI' Alıntı:hep üretimden yana düşünülüyor.sizce bu ETİK 'midir arkadaşlar..!!??