mmuutt2113
Üyemiz
bacakları ayrık yavrum var ne yapmam gerekiyor bu konuyu forumda bulamadığım için ve sık görülen bi sorun oldugu için konuyu acma gereği duydum üstadlardan çözüm yolu bekliyorum şimdiden ilginize teşekkürederim
teşekurler üstadMert AYDIN' Alıntı:tedavisi bu linkte var
geçmiş olsun
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,16117.0.html
tekrar geçmiş olsunMehmet KAYA.' Alıntı:teşekurler üstad
eyv hemşerimMert AYDIN' Alıntı:tekrar geçmiş olsun
rica ederim, tekrar geçmiş olsun.Vedat MUT' Alıntı:evet,çarpık bacak olayını 15 gün önce yaşadım bir yavrumla burdaki sünger yöntemini uyguladım ve şükürler olsun ki çok işe yaradı ve sağlıklı mutlu bir yavru oldu alkisd bende enaz onun kadar mutlu oldum. 13 günlükken uyguladmaya başladım ve yaklaşık 10 gün sünger yöntemiyle bacaklar düzeldi artık yürüyo kerataBuradan Mert beye teşeküür ederim. inşlallah sizde yavrunuzu sağlıkla tedavi edersiniz.
ben iple bagladım ama daha çözmedim kaç gün durması gerekiyor acaba bu arada teşekkurederim smilekiVedat MUT' Alıntı:evet,çarpık bacak olayını 15 gün önce yaşadım bir yavrumla burdaki sünger yöntemini uyguladım ve şükürler olsun ki çok işe yaradı ve sağlıklı mutlu bir yavru oldu alkisd bende enaz onun kadar mutlu oldum. 13 günlükken uyguladmaya başladım ve yaklaşık 10 gün sünger yöntemiyle bacaklar düzeldi artık yürüyo kerataBuradan Mert beye teşeküür ederim. inşlallah sizde yavrunuzu sağlıkla tedavi edersiniz.
kontrol ediyorum hergün üstadMert AYDIN' Alıntı:dikkat edin ip bacağı sıkmasın