bacakları ayrık yavru

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
bacakları ayrık yavrum var ne yapmam gerekiyor bu konuyu forumda bulamadığım için ve sık görülen bi sorun oldugu için konuyu acma gereği duydum üstadlardan çözüm yolu bekliyorum şimdiden ilginize teşekkürederim

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Çarpık bacak falan diye aratırsan çıkar.Mert aydın abinin bir linki var orda yazıyor bilgiler.İnş. düzelir

vedat mut

Takipçi Üyemiz
Adı
VEDAT
Soyadı
MUT
evet,çarpık bacak olayını  15 gün önce yaşadım bir yavrumla burdaki sünger yöntemini uyguladım ve şükürler olsun ki çok işe yaradı ve sağlıklı mutlu bir yavru oldu  alkisd bende enaz onun kadar mutlu oldum. 13 günlükken uyguladmaya başladım ve yaklaşık 10 gün sünger yöntemiyle bacaklar düzeldi artık yürüyo kerata  :D Buradan Mert beye teşeküür ederim. inşlallah sizde yavrunuzu sağlıkla tedavi edersiniz.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Vedat MUT' Alıntı:
evet,çarpık bacak olayını  15 gün önce yaşadım bir yavrumla burdaki sünger yöntemini uyguladım ve şükürler olsun ki çok işe yaradı ve sağlıklı mutlu bir yavru oldu  alkisd bende enaz onun kadar mutlu oldum. 13 günlükken uyguladmaya başladım ve yaklaşık 10 gün sünger yöntemiyle bacaklar düzeldi artık yürüyo kerata  :D Buradan Mert beye teşeküür ederim. inşlallah sizde yavrunuzu sağlıkla tedavi edersiniz.
rica ederim, tekrar geçmiş olsun.

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
Vedat MUT' Alıntı:
ben iple bagladım ama daha çözmedim kaç gün durması gerekiyor acaba bu arada teşekkurederim  smileki