BANA YEM ÖNEREBİLİRMİSİNİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
erbay' Alıntı:
yahya abi kargo ile gönderim yapıyorlar mı kargo ile fiyatı ne kadar oluyor..
Kargo ile gönderim yapıyorlar Erbay. Fiyat alacağın miktara ve il bazına göre değişebiliyor. Telefonla irtibata geçersen ve alacağın miktarı belirtirsen sana yardımcı olacaklardır

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Refik Türk' Alıntı:
:)Bayiilik vermiyorlar, ben size İzmir telefonunu veriyorum size yardımcı olacaklardır.
tel:0232-4595913
GSM:05497198358
Burada bahsedilen firma İZMİR gıda çarşısında faaliyet gösteriyor.Fiyatlar piyasaya göre uygun (1 çuval aspur 25 kg 65 tl).Üretici arkadaşlar sürekli yem alacaklarsa bir kargo ile anlaşıp daha ucuza kargo getirtebilirler.Ayrıca firmanın ürün yelpazeside baya geniş.Tüm arkadaşların arayıp görüşmelerini tavsiye ederim.Özelliklede İzmir ve çevresinin.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mustafa karaeli' Alıntı:
Burada bahsedilen firma İZMİR gıda çarşısında faaliyet gösteriyor.Fiyatlar piyasaya göre uygun (1 çuval aspur 25 kg 65 tl).Üretici arkadaşlar sürekli yem alacaklarsa bir kargo ile anlaşıp daha ucuza kargo getirtebilirler.Ayrıca firmanın ürün yelpazeside baya geniş.Tüm arkadaşların arayıp görüşmelerini tavsiye ederim.Özelliklede İzmir ve çevresinin.
Evet bende düşünüyorum. Kendi araçları da varmı acaba. Ben sezonluk alıyorum yemi. Burdaki arkadaşları da ayarlayıp 50 çuvala kadar çıkabilirim. 50 çuval içinde çuval dolusu kargo masrafı gider.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
erbay' Alıntı:
yahya abi kargo ile gönderim yapıyorlar mı kargo ile fiyatı ne kadar oluyor..
Erbay ben Antalya dan 25kg 'ı 50 tl ye aldım...İzmirden kargo 25kg ye tahminim  10 tl gibi tutar...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Evet bende düşünüyorum. Kendi araçları da varmı acaba. Ben sezonluk alıyorum yemi. Burdaki arkadaşları da ayarlayıp 50 çuvala kadar çıkabilirim. 50 çuval içinde çuval dolusu kargo masrafı gider.
Mehmet kargo firması değilde Nazillide nakliye anbarı varsa onlarla görüş.Anlaşma yaparsan çok uygun fiyata getiriyorlar.

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Refik Türk' Alıntı:
Şu anda piyasadaki en iyi karışık yemi VİVİD Markalı olarak kullanabilirsiniz 25 kilosu 40 lira bilginize...
Aynı yemi ben de kullanıyorum.Ancak tek problemim kuşların içindeki yulafı seçmeleri ve dağıtmaları.Ama değişik yem sunduğu için memnunum diyebilirim.
Satışı iyi olduğu için fiyat mı artırdılar acaba :( :( :(

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
Münah Özoğlu' Alıntı:
Aynı yemi ben de kullanıyorum.Ancak tek problemim kuşların içindeki yulafı seçmeleri ve dağıtmaları.Ama değişik yem sunduğu için memnunum diyebilirim.
Satışı iyi olduğu için fiyat mı artırdılar acaba :( :( :(
fiyatta bir netlik sağlanamadıki!!!!refik bey 40 diyor biri 50 sahibinden.com da 70 istanbulda 60 ne olacak bakalım

calvus

Üyemiz
merhabalar
ben dün firmayla görüştüm 25kg muhabbet yeminin fiyatı 40tl
Ankara için kargo üceti 8tl
toplamda 48 tl ye Ankara ya geliyor
teşekkür ederim  ;)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
tuna akgün' Alıntı:
fiyatta bir netlik sağlanamadıki!!!!refik bey 40 diyor biri 50 sahibinden.com da 70 istanbulda 60 ne olacak bakalım
Arkadaşlar 40 tl olan yem karışık yem aspur 65 tl.Karışık yemi malesef bazı kuşlar sevmiyor içinden beğendiklerini yiyip gerisini telef ediyorlar.

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Türkiyenin her yerine 8 lira karşılığında gönderi yapıyorlar....

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
refik abi bu vivid yemin içinde karışımı nasıl sen kullanıyorsun bunu bi yazarmısın benim beceriksizliğim heralde internette bulamadım :(

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
vivid yemin içinde beyaz, sarı , kırmızı darı yulaf,kuşotu keten tohumu kuş şekeri biraz nijer var en iyisi alacan görecen kuşların değerlendirecek sormakla olmaz

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
azönce vivid karışık muhabbet kuşu satıcısı refik abimizin önerdiği şahıs ile görüştüm ve sipariş verdim türkiyenin heryerine 48 tl karşılığı 25 kg. yem yolluyorlar ben havale yaptım 48 tl yi yem kargoya verilmek üzere bakalım içerik nasıl olacak merak ediyorum teşekkürler refik abi

m1harb1

Üyemiz
Adı
H.İBRAHİM
bana 25 kg fazla gelir yarı yarıya bölüşmek isteyen arkadaş varsa ankarada 24 tl ben veririm

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
enginersin' Alıntı:
azönce vivid karışık muhabbet kuşu satıcısı refik abimizin önerdiği şahıs ile görüştüm ve sipariş verdim türkiyenin heryerine 48 tl karşılığı 25 kg. yem yolluyorlar ben havale yaptım 48 tl yi yem kargoya verilmek üzere bakalım içerik nasıl olacak merak ediyorum teşekkürler refik abi
Kargo dahilmi bu fiyata...Süper bir fiyat... :)
Yoksa kargo ücreti siz gelince ayrıyeten mi ödiyeceksiniz?

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
yahya abi yemin fiyatı 25 kg 40 lira artı 8 lira kargo parası ister kapıda ödeme yapın ister direk 48 lira yatırın size kalmış saygılar

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
enginersin' Alıntı:
Gayet uygun fiyat

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bakalım  yem elimize yarın yada öbürgün geçer inşallah görelim nasılmış gerçi Refik Abimiz önerdiyse mutlaka iyidir saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...