BANA YEM ÖNEREBİLİRMİSİNİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
dün öğlen saatlerinde vermiş olduğum vivid yem siparişim az önce elime geçti içerik ve görünüş olarak baktığımda benim burada kilosunu 3.5 tl ye aldığım yemden daha iyi görünüyor 48 tl ye 25 kg. ben sevdim umarım kuşlarımda çok sever

E

elaziz2316

Guest
enginersin' Alıntı:
dün öğlen saatlerinde vermiş olduğum vivid yem siparişim az önce elime geçti içerik ve görünüş olarak baktığımda benim burada kilosunu 3.5 tl ye aldığım yemden daha iyi görünüyor 48 tl ye 25 kg. ben sevdim umarım kuşlarımda çok sever
    Bu yemin içeriğinde neler var? Oranları nedir ?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
enginersin' Alıntı:
kargo ücreti ile beraber mi :) yemden bir avuç alıp foto çekebilirmisiniz ?

saygılar...

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Adil  &  Semih' Alıntı:
kargo ücreti ile beraber mi :) yemden bir avuç alıp foto çekebilirmisiniz ?

saygılar...
kargo ücreti + yem ücreti = 48 tl başka bir ücreti yok yem gayet iyi ben kullanımından memnunum kuşlarım hiç yadırgamadan yiyiyor tavsiye ederim fotoğraf makinam olmadığından foto isteğinizi üzülerek gerçekleştiramiyorum eğer bu imkanı bulursam hem buraya hem size resim yollarım saygılar

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
bende vivid marka yem kullanıyorum.ben karısık beyaz darı sarı darı ve aspur olarak 4 cuval toplamda 100kg yem aldım toplamda 7 tl ambar parası odedim eger izmire yakınsanız kargoyla teslım edılmesındense ambarla gelmesi cok daha avantajlı oluyor.yemlerin kaliteside cok guzel pırıl pırıl ve tozsuz tavsiye edebilirim.bu arada karısık ve ak darının icinde kuş kömürüde bulunmakta

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
bende vivid i kullanıyorum acayip yiyolar kuşlar daha yeni başladım ama hiç bi yadırgama yok ozellikle yulafı cok sevdıler.

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Vivid yem güzel hem temiz hem hesaplı ben çok memnunum tavsiye ederim ;)

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
enginersin' Alıntı:
kargo ücreti + yem ücreti = 48 tl başka bir ücreti yok yem gayet iyi ben kullanımından memnunum kuşlarım hiç yadırgamadan yiyiyor tavsiye ederim fotoğraf makinam olmadığından foto isteğinizi üzülerek gerçekleştiramiyorum eğer bu imkanı bulursam hem buraya hem size resim yollarım saygılar
teşekkür ederim.

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Tavsiyeler üzerine dün siparişini verdiğim vivid karışık yem az önce elime ulaştı,hızlı gönderim ve güvenli alışveriş bu olsa gerek,yetkili arkadaşlara teşekkür ederim. Bakalım benim kuşlarda beğenecek mi? aspur ile karıştırıp öyle vermeyi düşünüyorum.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Arkadaşlar Vivid karışık muhabbet yemini kullanmayı düşünüyorsanız. İçine 10 kg kadar aspur (sade kanarya yemi) karıştırmanızı tavsiye ederim. Mevcut karışım bence kuşlara yetersiz.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ufuk İNAN' Alıntı:
Arkadaşlar Vivid karışık muhabbet yemini kullanmayı düşünüyorsanız. İçine 10 kg kadar aspur (sade kanarya yemi) karıştırmanızı tavsiye ederim. Mevcut karışım bence kuşlara yetersiz.
ufuk kesinlikle haklısın.bendede var vivid karışık yem ama çok büyük çogunlugu (yüzde 85)sarı ve kırmızı darı.içinde aspur ve ak darı hemen hemen hiç yok.ben karışım yapıyorum.2 ölçek aspur ,1 ölçek ak darı, 1 ölçekde vividin karışık yemi.elimdeki vivid yemi 2 çuval kaldı bitincede bir daha almayacagım..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
3 hafta önce versela legayı 20 kglık  46+9,5+5=60,5 tl  kapıda ödemeli olarak aldım

kuşlar memnun bende memnunum ama vivid yemi denemek istiyorum hem uygun fiyatlı hemde met ediliyorsa bakalım

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
Ben Versele-Laga kullanıyorum çok memnunum fiyatı da bence gayet uygun.
Dost Petshop'ta 22 kilosu 50 lira.

VERSELE – LAGA PRESTIGE STANDART MUHABBET YEMİ 22 KG-50 TL
İÇERİK.
Sarı darı% 52
Kırmızı darı% 16
Beyaz darı% 12
Soyulmuş yulaf% 9
Aspur% 5
Keten tohumu% 3
Aspir 2,5%
Nijer tohumu% 0,5

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
BORA DERİCİ' Alıntı:
ufuk kesinlikle haklısın.bendede var vivid karışık yem ama çok büyük çogunlugu (yüzde 85)sarı ve kırmızı darı.içinde aspur ve ak darı hemen hemen hiç yok.ben karışım yapıyorum.2 ölçek aspur ,1 ölçek ak darı, 1 ölçekde vividin karışık yemi.elimdeki vivid yemi 2 çuval kaldı bitincede bir daha almayacagım..
Bora abi yaptığın karışım oranı çok iyi. Yavru büyütme ve damızlıklarda kondisyon açısından bu karışım oranı oldukça iyi . Üretim ve damızlık yetiştirme düşünmeyenler normal hazır karışım yem verebilirler.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
buzdolabında muhazafa etme konusunda görüşleri olan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...